Довечера някой ще ходи ли на OMV
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
ogi28b написа:Junkey написа:Еми ние ще се съберем достатъчно хора и все си мисля че ще го намерим само постнете някаква карта на мястото, където ще ни чакате .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Довечера със сигурност ще има поне двама форумци - аз и Жоро-трите-шестици. Там сме!Тази вечер - ПРОМОЦИЯ - всеки , който е платил членският си внос за тази година, към "ФИАТ Форум България", получава безплатно прочитане на грешки по електрониката с диагностичен софтуер ВИЗА Унискан. За коли до 2000 г., с K-линия.
Коментар
-
Junkey написа:ogi28b написа:Junkey написа:Еми ние ще се съберем достатъчно хора и все си мисля че ще го намерим само постнете някаква карта на мястото, където ще ни чакате .Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ogi28b написа:Довечера със сигурност ще има поне двама форумци - аз и Жоро-трите-шестици. Там сме!Тази вечер - ПРОМОЦИЯ - всеки , който е платил членският си внос за тази година, към "ФИАТ Форум България", получава безплатно прочитане на грешки по електрониката с диагностичен софтуер ВИЗА Унискан. За коли до 2000 г., с K-линия.
Коментар
-
deadairplane
-
Към Tornado: Единственото оправдание е, че беше за малко, само за снимките... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Определено си напълно и абсолютно прав. Заслужаваме Към deadairplane: Ми лоша организация на задачките за деня (ама нали е събота...). Yellow_Flash_Colorz_PDT_02ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар