Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Geraka написа:
    vladuna написа:
    Аз съм нов в форума , ама няма какво да върша и ще мина и аз. :D
    FIRE 8V написа:
    Ще се мина и аз, но вероятно след 21.00 ч.
    И на двамата ви видях колите....аз бях паркирал баш на входа на бензиностанцията с бордо Бравото
    И аз видях твоята....
    Fiat Tipo 2.0 GranTurismo

Коментар

Днес ще ходили някой нагоре
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Geraka написа:
        И на двамата ви видях колите....аз бях паркирал баш на входа на бензиностанцията с бордо Бравото
        Да, още на влизането ти видях колата....по-късно, докато си говорехме с другите колеги от форума видях и Типо-то на Vladuna, както и едно бяло Punto 75 със големия стикер на задното стъкло...
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

FIRE 8V написа:
          Geraka написа:
          Да, още на влизането ти видях колата....по-късно, докато си говорехме с другите колеги от форума видях и Типо-то на Vladuna, както и едно бяло Punto 75 със големия стикер на задното стъкло...
          Хм...аз така и не видях къде сте се събрали...може би защото не познавам никой
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
            FIRE 8V написа:
            Geraka написа:
            Да и аз съм така...

Коментар

vladuna написа:
              Geraka написа:
              FIRE 8V написа:
              Geraka написа:
              Да и аз съм така...
              Ми така е като не идвате на срещите
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Ако дойдете довечера и чуете от някаде музика да знаете че тва съм аз и при мен сигорно ше са другите.Тачкаче довечера горе аиде чао за са.

Коментар

Тази неделя среща ще има ли, а? Trace, последен шанс за диска! Пък ако не го искаш, ще го дам на някое цигане да си играе с него.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ама сте много несериозни само оганчо дойде друг нямаше.

Коментар

Ще има аз ще дойда по всяка вероятност.

Коментар

Ще ми каже ли някой къде и от колко се събирате , че аз не мога да разбера.

Коментар

Коментар

Pecho написа:
                            Тази неделя среща ще има ли, а? Trace, последен шанс за диска! Пък ако не го искаш, ще го дам на някое цигане да си играе с него.
                            Тази неделя и ние ще присъстваме.

Коментар

T’ва пък, лудото, по никое време се "записало",че ще идваме на среща...
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

ХАХАХА Колеги чакаме снимките,тази стеща беше повече от добра.:D
                                FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Working...
                                X