ти къде живееш сигурен съм че си ж района на красно село или красна поляна така ли е
Ами няма нужда да хвърляш боб, то си пише! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Ходил съм по срещи и на Сточна гара, на сегашните идват хора, които изобщо не са от района. Така че, спести ни подобни подхвърляния! Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Ако имаш предложение за ново място, сподели го - да обсъдим достойнствата му.
няма ли срещи и по младост някуде или да ги раздвижим малко защо все на едни да им е удобно
Колега ще повторя Пешо,няма значение къде е срещата,всичко е въпрос на желание.Аз лично живея в надежда и разстоянието е почти същото като до младост.Ако имаш желание заповядай.Идват хора от студентски град и Дружба ,така че обвиненията ти са малко необосновани.А като гледам си написал оборище ,а не младост :D
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
А ето и самолета който сглобявам но не е завършен още:
Здравейте ilkor Мъничко OFF TOPIC от моя страна -попаднах вьв вашия форум и по-конкретно на този пост .Мога да ви поканя вьв нашия форум www.modelistika.com ,който е специално на тази тематика (ако не сте попаднали вече на него) Успехи с хобито и безаварийно с марката Фиат
Коментар