Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги в неделя се очертава да е топличко времето, :D та ако има някои навити да се качим горе на Бояна да направим по един старт

Коментар

Живея точно там, така че ако ще се събирате и аз ще мина.
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Pecho написа:
        BOXERIYI написа:
        няма ли срещи и по младост някуде или да ги раздвижим малко защо все на едни да им е удобно
        Кои са тия все едни, дето им е удобно, колега? То е въпрос на желание предимно...
        ти къде живееш сигурен съм че си ж района на красно село или красна поляна така ли е

Коментар

BOXERIYI написа:
          ти къде живееш сигурен съм че си ж района на красно село или красна поляна така ли е
          Ами няма нужда да хвърляш боб, то си пише! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Ходил съм по срещи и на Сточна гара, на сегашните идват хора, които изобщо не са от района. Така че, спести ни подобни подхвърляния! Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Ако имаш предложение за ново място, сподели го - да обсъдим достойнствата му.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

BOXERIYI написа:
            няма ли срещи и по младост някуде или да ги раздвижим малко защо все на едни да им е удобно
            Колега ще повторя Пешо,няма значение къде е срещата,всичко е въпрос на желание.Аз лично живея в надежда и разстоянието е почти същото като до младост.Ако имаш желание заповядай.Идват хора от студентски град и Дружба ,така че обвиненията ти са малко необосновани.А като гледам си написал оборище ,а не младост :D
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Хмм май няма желаещи :

Коментар

Ами снощи беше фул горе.А нямаше никой от форума

Коментар

Хм... аз бях...

Коментар

nikolai_slavista написа:
                    Ами снощи беше фул горе.А нямаше никой от форума
                    Ми да беше казал че ще ходиш.Можеше и аз да мина
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Вчера среща имаше ли?
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Ам’чи как! :D

Коментар

Аз пропуснах ,ама сега гледам и се чудя среща имало ли е или не.Никакви снимки и отзиви не се пишат
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                              ...Защото фотографа също има неизвинено отсъствие, както и доста други хора
                              Ми той фотографът (trace за теб става дума! ) губи - бях приготвил да му дам диск с тонове инфо и софт за Алфата, ама като не дойде и аз го изхвърлих!

Коментар

ilkor написа:
                                А ето и самолета който сглобявам но не е завършен още:
                                Здравейте ilkor Мъничко OFF TOPIC от моя страна -попаднах вьв вашия форум и по-конкретно на този пост .Мога да ви поканя вьв нашия форум www.modelistika.com ,който е специално на тази тематика (ако не сте попаднали вече на него) Успехи с хобито и безаварийно с марката Фиат
                                http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Working...
                                X