Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво правите нa тези срещи?

Коментар

Събираме се да се видим, да пиеме по кафе, да обсъдим кой какво е направил, който има да се изфука с нещо да се изфука, който има да пита нещо да пита...и общо взето е това
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

amadeos написа:
        Аз да тествам дали потребителя ми е активен още .. че с този хостинг и малко дете може да хакне форума :P
        И каква е връзката със срещите пред Била не разбрах ??? Или спама е важен.
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

Абе кво става в неделя, нали сме си пак на срещата, че нещо всички сте се умълчали.

Коментар

nikolai_slavista написа:
            Абе кво става в неделя, нали сме си пак на срещата, че нещо всички сте се умълчали.
            Така де, там сме
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Ми там ще сме иска ли питане...
              Fiat Punto 1.7TD
              Mazda 626 2.0
              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

в колко часа ще се събирате колеги?
                Punto 1.4 gt

Коментар

Аз към 11:30 съм там ... И до Зарко .. да не те уплаши пак дъжда ей... :P

Коментар

И аз мисля към 11.30 -12 да цъфна. :D
                    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

И аз към 11.30 ще съм там.
                      Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Я как се размърда народа И аз ще намина, къде без мен :P
                        RIP Притежателка на горда Panda RIP
                        Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
                          Ju, поздравления за подписа ти, оправя ми настроението само като го видя! :DАко сложиш едни надпис на пандата "Горда Панда" ще избиеш рибата по улиците. Супер ще е!Аз също може да мина, за сега други планове няма.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                            ju написа:
                            Ju, поздравления за подписа ти, оправя ми настроението само като го видя! :DАко сложиш едни надпис на пандата "Горда Панда" ще избиеш рибата по улиците. Супер ще е!Аз също може да мина, за сега други планове няма.
                            Радвам се, че карам човек да се усмихва А колкото за срещата, кокото повече, толкова повече както е казал Мечо Пух! Хайде какво му мислите и без това времето скоро ще стане не много добро за срещи, възползвайте се докато позволява
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

Много рано бе колеги. Аз неделя по това време си пия сутрешното кафенце Ноо...човек как да ви устои около 12 ме очаквайте и мен.
                              Fiat Punto 1.7TD
                              Mazda 626 2.0
                              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

И аз ще присъствам тази неделя...пък може би ще се видим и запознаем с някои колеги..... :D
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X