Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз я гледах вече и се ориентирах ,интересно ми е ако е лошо времето дали ще има среща.би ми било интересно да си поприказваме защото съм на път да сложа състезателно сърце на мойта колица и искам да се консултирам с хора дето разбират и са минали по тоя път

Коментар

а кой ти каза че разбираме .. ние ходим на тия сбирки да си говорим за др неща и да не сме си вкъщи ама аз незнам някой да разбира от коли по скоро знам 2ма-3ма който са в час с жените хехехехе

Коментар

е ти ме разби.аз ако исках да си приказваме за мацки щчх да влезна в аха.бг или флирт4е или елмаз,нищо де все пак може да сме си полезни

Коментар

BOXERIYI написа:
          е ти ме разби.аз ако исках да си приказваме за мацки щчх да влезна в аха.бг или флирт4е или елмаз,нищо де все пак може да сме си полезни
          Ами поне ела да кажеш още малко сайтчета да знаем къде да се ровим и ние,щото нещо куцат работите
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

няма проблем

Коментар

Днес среща ще има ли ?
              Ex Fiat BRAVA ELX 1.8 16V
              Fiat MAREA HLX 2.0 20V

Коментар

Винаги има срещи.Както се очертава ше мина и аз да досаждам.

Коментар

amadeos написа:
                  Това е много разтегливо да се каже .. Принципно след 12 часа до към 15 има на 100% хора .. а някой път се случва и до по късно да сме там
                  Мда,когато не оправяме перални...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

кой как си го направи

Коментар

Намирам някаква работа на жената да не мисли за глупости и тръгвам
                      Ex Fiat BRAVA ELX 1.8 16V
                      Fiat MAREA HLX 2.0 20V

Коментар

Днес имаше доволно много хора.
                        karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                        https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Днес небях на срещата понеже имах сериозно оправдание.Бях в Пловдив на импровизирано състезание по Кар Аудио зада представя фиат форума и мисля че се представих на високо ниво утре ще е 100% ясно на кое място съм но доколкто знам съм №1 с 146.8db. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :DАко на другат среща съм на линия ще ви покажа с какво съм ги искарал.Такче дано се саберем поваче хора.

Коментар

nikolai_slavista, ето и част от хората, които се питаха къде си...наляво на масата има още 5-6 човека, които се не видят.
                            Прикачени файлове

Коментар

Taка,така...щот ние не можахме да дойдем, та сте се събрали цялото кралско воинство
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Другата седмица среща в София няма да има щото всички ще сме на Батак

Коментар

Working...
                                X