Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги какво ще кажете и този път да си е в Слатина срещата, а пък вече следващият път можем да се доразберем по отрано и да се организираме за там , и да ги превземем. Нови попълнения винаги са добре дошли . Както каза Оги прочетеш темата отгоре до долу ще разбереш много ясно къде е срещата . Също така предлагам и да е този понеделник 23.03, защото след Цигов чарк имам чувството, че ще сме изморени .
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Съгласен за този понеделник да сме в Слатина, а пък по-натам ще им идем на гости на колегите от Ст.Град.
      Marea 1.6 16v

Коментар

Тази среща се провежда всяка неделя към 12 часа зад билата в квартал "Хиподрума".Някъде в началото на темата има карта.ЗАПОВЯДАЙ :D
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

ogi28b написа:
          Ето още снимки, намерих ги в един руски сайт. Тия руснаците са е==== хакерите. Колегата fihi има право да получи снимка номер 5 в пълна резолюция на посочен от него аадрес.
          А не може ли всичките?

Коментар

kik73bg написа:
            Тази среща се провежда всяка неделя към 12 часа зад билата в квартал "Хиподрума".Някъде в началото на темата има карта.ЗАПОВЯДАЙ :D
            обещавам да дойда .как точно протичат срещите ви

Коментар

часът предполагам е същия 19.00

Коментар

Значи:Понеделник: 23.03.200919.00 часаПаркинга на Пазар Слатина (зад ресторант "Слатина")

--------------------

Коментар

МИ ТАМ СЪМ

Коментар

Ми как?Хапваме,пийваме,говорим си,мъжете ровят по колите,който има деца -тича след тях и така...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

ЗВУЧИ ИНТЕРЕСНО ЩЕ ДОЙДА МЕРСИ ЗА ПОКАНАТА.П.С ТО НА МОЙТО НЯМА КОЙ ЗНАЕ КАКВО ДА МУ СЕ ГЛЕДА НО МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАМ ОСТАНАЛИТЕСтига с тези големи буквиМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Ok...ЩЕ се видим

--------------------

Коментар

ок последно на паркинга или пред пицарията ,съжалявам че питам само но не съм идвал и може да се разминем

Коментар

Браво за ентусиазма!Всъщност срещи по цяла София не ми звучи нелогично, стига в седмицата да има една на която да идват всички.То от край време си е така.
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ами виж как я измислихме нашата локална среща - веднъж месечно Така всеки има стимул да дойде. А на градската - всеки си вика- ако не ида сега, ще ида другата седмица... така си мисля де. довечера ще има среща в дон вито-то, нали?

Коментар

да ходят ли мн хора там?

Коментар

Working...
                                X