Всичко си е същото само може заведението да сменим, ако Оги не иска да ходи вече в това заведение. . Надявам се че няма да ме биете понеже няма да съм с Fiat, моята влиза в бокс-а за една седмица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:Тая седмица, може да минеме и Пунтото ми на преглед при Вас.. естествено, ако приемате коли с пребоядисана врата :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Даниел Спасов написа:От скоро и аз се сдобих с ФИАТ и сега случайно попаднах на тази тема.Интересно ми е какво се прави на тези сбирки.HuKu написа:Китайския Двата Лъва. Там има големи маси и е също близо Това е някъкъв вариант.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Даниел Спасов написа:От скоро и аз се сдобих с ФИАТ и сега случайно попаднах на тази тема.Интересно ми е какво се прави на тези сбирки.
--------------------
Коментар
-
И едно купе чака за преглед :D ...тази неделя жив и здрав съм на линия :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Предлагам веднъж месечно срещите да се провеждат на различни места в София, за да могат повече колеги да идват. Сега какъв е смисъла, ако идват само хора от красна поляна и региона? Много хора не могат да дойдат защото просто им е далеч. А ако има среща тоя месец в сухата река, другия - в надежда, третия - в младост 3.... Ама айде, утре ще коментираме Искам да ми запазите места - 2 броя!
Коментар
-
ogi28b написа:Предлагам веднъж месечно срещите да се провеждат на различни места в София, за да могат повече колеги да идват. Сега какъв е смисъла, ако идват само хора от красна поляна и региона? Много хора не могат да дойдат защото просто им е далеч. А ако има среща тоя месец в сухата река, другия - в надежда, третия - в младост 2.... Ама айде, утре ще коментираме Искам да ми запазите места - 2 броя!Fiat Marea weekend
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар