Колеги, предлагам организирането на пътувания за феста да става в тази отделна тема. Пишете кой кога и откъде ще пътува, аз ще се старая да събирам всичко във водещия пост. Предполагам, че ще има една основна група в събота сутринта. Правете сметка така, че да има време да влезете, да се наредите, да се поразходите малко, да си кажете това онова с приятели преди откриването в 10:00 часа. Предлагам една голяма група, съставена от Фиати, Алфи и Ланчии да тръгне от София, а по пътя да се срещне с групи от Карлово и региона, Пазарджик, Пловдив и т.н. Ще бъде зрелищно ================================================== ========ПЛАН-ГРАФИК ЗА ПЪТУВАНЕ ОТ СОФИЯ: (следете темата и водещото мнение за промени)А: 05:30 - сборен пункт: паркинга на Метро 1__05:55-06:00 - тръгванеB: 06:25-06:30 - тунел Траянови вратаC: 06:45-06-50 - Шел - Пазарджик (89-ти км)D: 07:05-07:10 - слизане от магистралата на третата отбивка за ПловдивE: 07:15 - среща с пловдивската група някъде там из ливадите или където каже пловдивската група, че е подходящо за 3’500 коли __07:15 - 07:25 - почивка за по една цигара__07:25 - 07:30 - тръгване от ПловдивF: 7:55 - 08:00 - Дебър (край Първомай)G: 08:15 - 08:20 - КлокотницаH: 08:30 - Пристигане на картинг-писта Хасково МАРШРУТЪТ НА КАРТА================================================== ========Които ще пътуват от Бургас/Сливен/Ямбол/Нова/Стара Загора - може да сформират друга група, само някой да напише плана за пътуване на групата и ще го добавя. Същото важи и за колегите от Северна България, които няма да минават през София. Тези, които ще минат през София - могат да се присъединят към софийската, а тези от югозапада - по избор - към софийската или към пловдивската, зависи откъде и как ще пътуват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване към Хасково за ИТАЛФЕСТ 2013
Collapse
X
-
Има един фактор с който трябва да се съобразим при пътуването към гр. Хасково и това е ремонта на АМ "Тракия". Ето извадка от сайта на МРРБ:[quote:f216c96ea4]От 10 септември т. г. започват строително-монтажните работи на виадукта при с. Церово - км 67+027, от АМ ,,ТракияFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
Аз мисля да тръгна в петък, 27-ми, около обяд. Което ми напомня, че трябва да пиша и в темата за съвместни пътувания, защото в колата сме само със съпругата. Т.е. има място. Ако има желаещи, мога да ги превозя безплатно. Купона е гарантиран!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар