Ами ако се организираме ще се съберем.То от нас си зависи. .За по бира все ще има време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАТ-ТЕМА ЗА ИТАЛФЕСТ 2013
Collapse
X
-
Остави бирата, ами трябва и да се яде нещо. Така че със сигурност ще се сяда някъде. Ако се организираме - най-добре. Как ще се разпознаем обаче? По тениските? Ама то ще е студено за тениски...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
За петък не се кахърете - кръчмата под хотел Родпи е много прилична и не прекалено скъпа!Отделно на пешеходно разстояние имате още 2-3 кръчми и 10 кафенета.Питайте на рецепция, ще ви упътят.Аз може да се впиша като гид, ама зависи от някои семейни ангажименти!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз съм номер 500 (падна ми се, честна дума!).Само дето леко ще се размина с ИталФеста.Не стига, че много се колебаех дали да не запаля Капата в последния момент, ами на всичко отгоре и тя ме предаде. Сега стои като голям камък пред блока и чака ново динамо.Ще ви гледам по телевизията и ще ви се радвам.Приятно изкарване! (не се съмнявам)
Коментар
-
Ако си от Пловдив:По-скоро ще се съберем на първата бензиностанция която е на 200метра след надлеза отдясно. Има достатъчно голям паркинг където да чакаме останалите групи а и кафета, сандвичи, принцеси...Тук: ТОЧКА "Е"Ако си от София - пак същия линк, ама точка А. За други градове не мога да кажа.
Коментар
-
ogi28b написа:Е как па ви се падат такива номера, много интересно?!?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар