ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАТ-ТЕМА ЗА ИТАЛФЕСТ 2013
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
sharpradi написа:ogi28b написа:Това зависи изцяло от желанието и възможностите на хората, каращи Фиат и Ланча, и Мазерати и др.
Коментар
-
стикери за италфест 2013 са готови от петък :за Пазарджик spetsnaz на място или 0878 75 15 97за Русе - ИЦИза Стара Загора - ФЕРАРЕИСТАза Бургас - b_angelovза София - Бобоза СОФИЯ - ДИВАКАза Сандански - PEPI-2ALFAза Пловдив - Alfa Userза Пловдив - Wiliamsза Троян - reloadingза Варна - spe4elistако и други хора искат да имат стикери далеч от тези градове само да кацат ще получат безплатно
Коментар
-
Понеже беше истрито от УС на клуба по съвместимост и модератор на темата за Италфест - фиоре - ще го пиша до като не спрат да го триятЦена на цтикер голям - 65 стотинкиЦена на стикер малък - 7 стотинкиАз плащам всичко плюс доставкатаЦензурата или триене на постове е признак на страх и " крия дано не ме хванат "Препрадка ако бъде изтрито фейсбук https://www.facebook.com/groups/1681...t=likeДано тук не е зона без корупция цензура
Коментар
-
Добре де, каква е идеята на тая работа?Нали ще има официални стикери за Италфеста?Такива самосиндикални неща водят единствено до разцепление.Ако искаш да спонсорираш феста - правил си го и преди - нека това се уговори официално.В тая връзка - не мисля че и тук постовете ти за стикерите са добре дошли, освен ако не е официално уговорено.Италфест е събитие, което се организира официално от клубовете. Не ви знам конфликта какъв е с алфа клуба, но не мисля че правиш нещо правилно.
Коментар
-
Immortal написа:Добре де, каква е идеята на тая работа?Нали ще има официални стикери за Италфеста?Такива самосиндикални неща водят единствено до разцепление.Ако искаш да спонсорираш феста - правил си го и преди - нека това се уговори официално.В тая връзка - не мисля че и тук постовете ти за стикерите са добре дошли, освен ако не е официално уговорено.Италфест е събитие, което се организира официално от клубовете. Не ви знам конфликта какъв е с алфа клуба, но не мисля че правиш нещо правилно.
Коментар
-
Целта на тази тема е да бъде само информативна. Ключ.Ред.: Отключвам темата и я отделям от основната тема, в която само ще се предоставя информация. От наша страна (ФФБ) единственото сигурно нещо е това, което е излязло от моя профил. Всичко друго е самоинициатива на трети лица, които нямат нищо общо с феста и организацията му. Моля такива хора да не се хабят да пишат глупости и да разпространяват фалшива информация, защото по-скоро пречат. Предварително благодаря.qnisZ, когато нещата около хотелите са 100% сигурни - ще пуснем теми за записване. Сега няма смисъл да пускаме тема и в нея да пише - ще сме в оня хотел, ама може и да не сме в него, а в един друг...
Коментар
-
От темите, който колегата Yavor пуска разбрах, че има предвидена официална, така да я наречем вечеря на 28-ми в кой беше там рестарант. НО, не разбрах за хотелите, спането само за 28-ми ли е предведено или може да се резервира за две или повече нощи? Примерно за уйкенда 27-ми + 28-ми. Или пък който иска да гостува на града и повече.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:От темите, който колегата Yavor пуска разбрах, че има предвидена официална, така да я наречем вечеря на 28-ми в кой беше там рестарант. НО, не разбрах за хотелите, спането само за 28-ми ли е предведено или може да се резервира за две или повече нощи? Примерно за уйкенда 27-ми + 28-ми. Или пък който иска да гостува на града и повече.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Последно без картинг така ли ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
А стикерите за феста къде ще се получават ? Няколко дни преди самия фест или там на място при влизане ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар