Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Четвъртък 12 октомври Реорles

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срещата беше супер! Аз лично се запознах с още готини хора. Другия път пак съм там П.С. Поредното отсъствие на rustson!

Коментар

doofiat написа:
      Срещата беше супер! Аз лично се запознах с още готини хора. Другия път пак съм там П.С. Поредното отсъствие на rustson!
      Виноват!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 съжалявам ама трябваше да свърша някои работи, радвам се че сте си изкарали добре 33 яко е било!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Срещата вчера найстина беше супер, радвам се, че се събрахме толко хора . Ето и малко снимки, съжалявам за лошото качество (телефона ми няма светкавица). Не съм снимала тези, които дойдоха по-късно - ще ме извините
        Прикачени файлове

Коментар

Ето и още няколко снимки ...
          Прикачени файлове

Коментар

Заслуга за снимките има госпожицата в ляво на последната снимка :D

Коментар

бях се и наканил... към колата слизах да тръгвам, но ми се наложи да отложа , моля да ме извините!
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
                бях се и наканил... към колата слизах да тръгвам, но ми се наложи да отложа , моля да ме извините!
                Имаш неизвинено! Бележките не важат

Коментар

doofiat написа:
                  Mazgarev написа:
                  Имаш неизвинено! Бележките не важат
                  ейй... ти кат класната почна ама... ама... кучето изяде домашното...
                  FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Коментар

И защо не пише кой кой е?
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

аз съм ... този зад снимащия ... на около 400-500 км Ако се съберем в бургас 3ма (защото като гледам май само аз напирам... и Vesko.t, де, но в последно време и от него - "ни кост, ни вест" или какво беше там) ... а за да се съберем 33 трябва сигурно да сме от половината България ...

Коментар

Абе не се сетих да направя преброяване, ама не ми се вярва да бяхме чак 33 души... Двайсетина може би?... Мисля, че Kluchar не е имал предвид буквално тази бройка. Пък ако ни е броил - няма да споря. :D
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз по едно време ги преброих и бяхме 18

Коментар

EVITA написа:
                              И защо не пише кой кой е?
                              Снимка 1: PinkyСнимка 2: Pecho, mme, момичето е с mmeСнимки 3: Fire999, doofiatСнимка 4: жената на kluchar, klucharСнимка 3: gabrovskiСнимка 5: Stilostar, p.petkov, gabrovskiКато бройка бяхме със сигурност над 20 души

Коментар

среща

Е така го писах 33 нали предишната среща бяхме 3 ма а нека другият път да сме повече от 33 И да си носим Фото да се видим след това какви сме УБАВИИ идеята за рекламата на / FIAT-bg.org/ да стои на стойка се осъществява щото така както я лепим може някой път да не дадът.
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X