Др. Коцев, какво значи "СБКМ"?Колеги, благодаря за линковете. Разгледах снимките от 2011 г. Всъщност, те са си стояли в галерията на форума през цялото време, но кой да се разтърси.Видях много усмихнати лица.Аз повечето колеги ги познавам. Видях едного, който твърди, че е безсмъртен, но тук някой снимки ме разколебаха в това твърдение.Но фаворит са ми снимките, където Irka и Vily...89 танцуват пред Началника. Предполагам нещо ориенталско. А за условията ще питам колеги, които видях, че са били там. В неделя. Няма да питам тук.Остава съпругата да каже, че е свободна за тогава и се записваме.Благодаря пак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема лятна среща гр.Китен
Collapse
X
-
Значи си младо момче щом не знаеш какво означава СБКМ. :D По времето на комунизъма всички предприятия имаха такъв фонд . Казваше се така . Фонд за СОЦИАЛНО-БИТОТОВИ и КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ. Винаги имаше пари в него и щом се зададеше празник се вадеха пари от него .А моя фонд сега при капитализъма е тая касичка и щом в шепата ми има повечко пари една част моментално отива в касичката . И когато се зададе такъв случай като тоя за Китен разтварям касичката и почвам да броя пачките .
Коментар
-
lhristov написа:Но фаворит са ми снимките, където Irka и Vily...89 танцуват пред Началника. Предполагам нещо ориенталско."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
emzo написа:Модева и Вили бяха, а Началника пие бира през капачката и аз искам да се науча така :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:Модева и Вили бяха, а Началника пие бира през капачката и аз искам да се науча така :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар