Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема лятна среща гр.Китен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Др. Коцев, какво значи "СБКМ"?Колеги, благодаря за линковете. Разгледах снимките от 2011 г. Всъщност, те са си стояли в галерията на форума през цялото време, но кой да се разтърси.Видях много усмихнати лица.Аз повечето колеги ги познавам. Видях едного, който твърди, че е безсмъртен, но тук някой снимки ме разколебаха в това твърдение.Но фаворит са ми снимките, където Irka и Vily...89 танцуват пред Началника. Предполагам нещо ориенталско. А за условията ще питам колеги, които видях, че са били там. В неделя. Няма да питам тук.Остава съпругата да каже, че е свободна за тогава и се записваме.Благодаря пак.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Значи си младо момче щом не знаеш какво означава СБКМ. :D По времето на комунизъма всички предприятия имаха такъв фонд . Казваше се така . Фонд за СОЦИАЛНО-БИТОТОВИ и КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ. Винаги имаше пари в него и щом се зададеше празник се вадеха пари от него .А моя фонд сега при капитализъма е тая касичка и щом в шепата ми има повечко пари една част моментално отива в касичката . И когато се зададе такъв случай като тоя за Китен разтварям касичката и почвам да броя пачките .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Пак и парите не се знае на къде ще се наклонят
        Ами поддържаш жив фонда : и аз съм човек. :D
        Фалирал е Пък и от както си поддържам моята кола.... Ще видим ако имам някой др. лев и ако мога да се сменя с някой на работа може да дойда за едно питие Събота и неделя се падам нощна, а на никой не му се кара тази смяна

Коментар

ЕЕЕ КОЦЕВ ти утрепа рибата. И аз имам подобен фонд.

Коментар

Без тоя фонд сме за никъде. Няма Стило, няма джипка .

Коментар

lhristov написа:
              Но фаворит са ми снимките, където Irka и Vily...89 танцуват пред Началника. Предполагам нещо ориенталско.
              Че танцувахме пред Началника - танцувахме, (даже и ЗАД него),че беше ориенталско - беше (той Началника друго не слуша!), ама снощи си играх да разгледам снимките и не открих този паметен кадър...
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Модева и Вили бяха, а Началника пие бира през капачката и аз искам да се науча така :D
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Модева и Вили бяха, а Началника пие бира през капачката и аз искам да се науча така :D
                  Е тя реакцията му си беше твърде нормална.И е нормално да се сконфузи човек.Все едно на тебе да ти играят 2 мулатки еротични танци и да не ти стане ..... готино. :D
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
                    Аз се включих на по-късен етап. Нимой така ми омаловажавай напъните. Ходих специално на уроци по бели денс, за да зарадвам Началника. Тая година съм му подготвила Танца на мажоретката.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

lhristov написа:
                      ... Видях едного, който твърди, че е безсмъртен, но тук някой снимки ме разколебаха в това твърдение.
                      На Китен не съм се усмъртявал чак толкова. Другаде ще да е било.

Коментар

nnikin_n написа:
                        http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Kiten2011/http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Kiten2010/http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/kiten/ - това е от 2009
                        Ако смея да запитам - къде са снимките от 2012??

Коментар

Не смей! :D

Коментар

Какво стана сега? Фиатаджията обеднял още повече и няма желаещи за среща а се събирахме по 60/70 коли какви времена бяха ЕИИИ.

Коментар

Пак ще се съберем.Аз лично не се записвам ,че с графика ми е мътна история.Дори и да съм на работа пак ще дойда поне за едната вечер.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Е па аз нали ще съм там . :D Който дойде ще го е яд ,който не дойде два пъти повече ще го е яд.

Коментар

Working...
                                X