Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема лятна среща гр.Китен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чат тема лятна среща гр.Китен

За който иска да пита нещо!

Аз нищо няма да питам, но ще кажа нещо, защото ме хвана яд Аз съм в Китен от 11 до 21 Юни. Няма да хвана срещата, но ако някой е на разположение в този период да пише, за да се видим
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ще се постараем да сме там. Само дето не знам какви ща са ми смените.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Само като уточнение да попитам: спането ще е на същото място както и предните години?
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Аз па да се оплача че пак ще ви финтирам - точно на 28.06 заминавам на панаир у чужбинско и ще се върна чак на 6.07...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Яворе ти си винаги прецакан. От няколко години когато се прави някакво мероприятие ти си все зает. Добре че до колкото си спомням италфеста ще е в Хасково че да те види човек! :D

Коментар

И др. Коцев е планувал да дойде тая година . :D :D Ще има ли хвърчило пак ?
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев добре дошъл, със сигурност ще ти хареса. :D

Коментар

Re: Чат тема лятна среща гр.Китен

qnisZ написа:
                  За който иска да пита нещо!
                  Аз, извинявам се, може би, понеже съм нов във форума, но нещо не разбирам.И, логично имам много питанки.1. Традиционна - от кога?2. Има ли тема със снимки? - Предполагам да. Просто аз не съм Я видял. Линк, моля.3. Условията? Море, пясък, ЗВЕЗДИ, бунгала? Кое, как? 10 лв звучи като...4. "Срещата се провежда ТУК." - браузера ми отваря карта - това ли е, или проблем с него имам.5. Това традиционна национална ли е, или регионална? Като гледам и сравнявам в заключената тема записващите се, виждам различия.Иначе, ентусиазъм не ми липсва. Не съм такъв ядач, яре не ме блазни, не съм и такъв пияч. Пия едно и пея. Или си лягам. Зависи от компанията. :D Копирам си поста от заключената тема, щото не зная как да се цитирам:"Аз съм с двете ръце ЗА. С колегите, които идват на неделните срещи в София се познавам, но не е така с колегите от страната. С малки изключения. Така че, казвайте кога и къде и съм там."И виждам, че "И др. Коцев е планувал да дойде". И иска да хвърчи. Пак. И е добре дошъл.Явно му е харесало.Не ми се щеше да го казвам, но някак си нямаше да е пълен поста, ако не го кажа:Допада ми Др. Коцев, въпреки, че не се познаваме.
                  Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                  Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                  Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Kite...v/BGALL/kiten/ - това е от 2009
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

През 2011 бях там и много ми хареса . Миналата година бях зает с други неща и пропуснах ,но тази година живот и здраве ще отида пак -Ето ти линк към снимките правени от мен http://kozev.moifoto.ru/132665/Ето и от Милеви скали пак 2011гhttp://kozev.moifoto.ru/134153/

Коментар

Щях да питам кога, но видях. Мястото гледам е същото. На 29-30 съм на работа, нощна. Ще пробвам времето и финансите, ако благоволят ще дойда и аз за ден - два

Коментар

Та ти си на една ръка растояние и можеш да дойдеш. :D

Коментар

коцев написа:
                            Та ти си на една ръка растояние и можеш да дойдеш. :D
                            ръка, може би. Но както казах съм нощна тогава 29-30. Пак и парите не се знае на къде ще се наклонят

Коментар

Пак и парите не се знае на къде ще се наклонят
                              Ами поддържаш жив фонда : и аз съм човек. :D

Коментар

Working...
                              X