Да се съберем с децата, а? За сега имам уговорка с BANKOV и FIHI да се чуем в петък. Дано да се получи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Събота 1 юни среща в Южен Парк
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Айде втори опит!По принцип на първи.06 винаги вали. Да го знаете.Аз търсех друга тема- за пролетната ни среща на Витоша миналата година. Но не знам къде е. А и пролетта отдавна мина.Та... давайте.Някой предложи ли Цари, мали град? Или Калофер. Аз го предлагам, защото съм решил да мръдна с Госпожата до там тази неделя. Някой друг? А у? Да направим колона. Какво мислите?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Що бе?Ставаме като за работен ден, палиме, там сме, обядваме, гледаме града, музеите, палиме, прибираме се, спим бързо и сме на работа.Пиис оф кейк, дет се вика.Моята Фиатка път не е виждала от града на розите когато бяхме. Трябва да "издуха".Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Не те знам в колко ставаш за работен ден, ама тва е буквално отсреща. Най-много час и си там. Виж, Имортъла ще трябва да стане като за работен ден, ако реши да присъства Иначе мястото е много готино, спор няма, обаче кръчмите наоколо са малко и са доста убити. Аз другия път ще си нося хляб и сланина от вкъщи! Горе си има беседчици, пейки, полянки - седиш и си хапваш далече от соц-реализма.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар