Сигурно още много хора не са се прибрали (или всички), но все пак - хайде, разказвайте ... какво стана там ?Кой в кое състезание участва и как се представи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от италфеста
Collapse
X
-
Гост
... това за табелката е верно де....а иначе по наши виждания имаше над 200 италиански автомобила, и 1500 + човекаот състезанията , италианското го спечели mishobg с Уно Турбо
Коментар
-
Италфест
Направихме си едно ползотворно пътуване с маршрут петък София -Велинград събота Велинград -Калояново Италфест 2006 -Пловдив- Пазарджик Велинград и днес Велинград-София и много пиене с приятели .На пистата имаше и хора от форума и с някой се запознах лично .На колата си бях сложил и плаката с логото на клуба -форума правеше впечатление на тези кадето карат FIAT раздадох и доста стикери /дано ги залепят кадето трябва/
Коментар
-
Re: Италфест
kluchar написа:Направихме си едно ползотворно пътуване с маршрут петък София -Велинград събота Велинград -Калояново Италфест 2006 -Пловдив- Пазарджик Велинград и днес Велинград-София и много пиене с приятели .на пистата имаше и хора от форума и с някой се запознах лично щото така само с имена не става .На колата си бях сложил и плаката с логото на клуба -форума правеше впечатление на течи кадето караг FIAT раздадох и доста стикери /дано ги залепят кадето трябва/SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Италфест
kluchar написа:Направихме си едно ползотворно пътуване с маршрут петък София -Велинград събота Велинград -Калояново Италфест 2006 -Пловдив- Пазарджик Велинград и днес Велинград-София и много пиене с приятели .На пистата имаше и хора от форума и с някой се запознах лично .На колата си бях сложил и плаката с логото на клуба -форума правеше впечатление на тези кадето карат FIAT раздадох и доста стикери /дано ги залепят кадето трябва/Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Разходката си заслужаваше, запознах се с някои от колегите имаше забавни моменти.Всичко беше наред, като изключим това как за малко щяха да ми натресат акт пловдивските КАТ-аджии! Отървах се, но доста приказки изговорих докато ги убедя, че не им е верен радара! На единия му излезе пяна на устата и другия каза:- Я пусни колегата, че ще ти виси на съвестта цял ден На връщане минах през Старосел-Хисаря и после подбалканската, имаше кофти мъгла но Фичо ме преведе и през неяFIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Радвам се че е харесало на повечето! И все пак най-добрата кола на феста, откъм състезание говоря, беше Седичито на Матей! 6 секунди пред втория на квалификациите! Е т’ва е кола! Жалко за малшанса и за имобилайзера! Да ме прощават колегите от Алфа, но Фиат показа кои коли са спортни! Ланча имаха един участник - браво на момчето. Единствено ZoE разби конкуренцията - браво Миленче!Като цяло беше много добре и за първи път да не ми дразни погледа някой Голф! :DFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Чувствам се ужасно заради отпадането още в началото.Колата се завъртя и изгасна.А преднината беше около стотина метра пред уното на Мишо.След това поисках двубой с победителя (без да знам кой щеше да е), но собственика на пистата каза,че няма време.Яд ме е,че не можаха да се видят възможностите на колата.Извинявам се на приятелите,които ме подкрепяха.Следващия път.......Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Аз пък смятам че алфите показаха доста на домашната ви писта колеги Ако вас ви качат на непознато трасе на мокро незнам как щяхте да се чувствате замислете се Аз лично не бях доволен от мойта кола която даде второ време на квалификациите на пистата защото нямаше задни амортесьори но живи и здрави другата година ще видим какво ще покаже на калояново Иначе като цяло евала на участниците че показаха какво могат :D И едно въпросче към ibar - защо ти не си караше колата
Alfa 145 QV Turbo
Fiat Brava JTD '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар