Вече ми писна да гледам как хората от другите градове се събират и си изкарват супер ...Искам и ние да сме така ... Хайде да се съберем 2-3 човека и да се разберем нещо ... а те другите в последствие ще пишат .... примерно нещо за петък или събота ... понеже утре е петък може би не всички ще видят темата, затова предлагам да се разберем нещо за събота или неделя ... Какво ще кажете да включим към "програмата" и картинг ? Мисля, че ще е много забавно да се състезаваме без да има опастност си изпотрошим главите (е поне е минимална) ? Картингите в Бургас не са много хубави, но въобще не са и лоши ... Може да сравним по големина колите Примерно гранде пунто срещу чинкуеченто Много ще е забавно Хайде да се съберем пък все ще измислим какво да правим (ако това е причината някой да не идва) ... ако трябва шамари ще си бием, но няма да скучаем тъкмо ще Ви разправям какво точно се случи във вторник вечерта с вартбурджинито едит: Сега видях датата и се сетих, че може някой да ходи на италфеста ... но яко няма такива няма да е лошо да се съберем ... пък и да има - с останалите ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За бургазлиите ...
Collapse
X
-
Идеята не е лоша. Аз съм за , но виж за картинг... Несъм карал такова чудо, може би първо трябва да отидем в Морската да караме блъскащи колички да потренирам на тях Все пак нека и някои други колеги се включат и изкажат мнение, че малко срамно ще е "Бургаската банда си организира среща присъстваха цели 2 члена . Прекараха страхотно "VW Bora Variant 1.6 16V '01
-
kc_3011 написа:Идеята не е лоша. Аз съм за , но виж за картинг... Несъм карал такова чудо, може би първо трябва да отидем в Морската да караме блъскащи колички да потренирам на тях Все пак нека и някои други колеги се включат и изкажат мнение, че малко срамно ще е "Бургаската банда си организира среща присъстваха цели 2 члена . Прекараха страхотно "
Коментар
-
vesko.t написа:Неделя за мен не става-на работа съм от 7-19 ч...Виж,за картингите съм навит,само за някой друг ден...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар