Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За бургазлиите ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За бургазлиите ...

Вече ми писна да гледам как хората от другите градове се събират и си изкарват супер ...Искам и ние да сме така ... Хайде да се съберем 2-3 човека и да се разберем нещо ... а те другите в последствие ще пишат .... примерно нещо за петък или събота ... понеже утре е петък може би не всички ще видят темата, затова предлагам да се разберем нещо за събота или неделя ... Какво ще кажете да включим към "програмата" и картинг ? Мисля, че ще е много забавно да се състезаваме без да има опастност си изпотрошим главите (е поне е минимална) ? Картингите в Бургас не са много хубави, но въобще не са и лоши ... Може да сравним по големина колите Примерно гранде пунто срещу чинкуеченто Много ще е забавно Хайде да се съберем пък все ще измислим какво да правим (ако това е причината някой да не идва) ... ако трябва шамари ще си бием, но няма да скучаем тъкмо ще Ви разправям какво точно се случи във вторник вечерта с вартбурджинито едит: Сега видях датата и се сетих, че може някой да ходи на италфеста ... но яко няма такива няма да е лошо да се съберем ... пък и да има - с останалите ...

Идеята не е лоша. Аз съм за , но виж за картинг... Несъм карал такова чудо, може би първо трябва да отидем в Морската да караме блъскащи колички да потренирам на тях Все пак нека и някои други колеги се включат и изкажат мнение, че малко срамно ще е "Бургаската банда си организира среща присъстваха цели 2 члена . Прекараха страхотно "
    VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

kc_3011 написа:
      Идеята не е лоша. Аз съм за , но виж за картинг... Несъм карал такова чудо, може би първо трябва да отидем в Морската да караме блъскащи колички да потренирам на тях Все пак нека и някои други колеги се включат и изкажат мнение, че малко срамно ще е "Бургаската банда си организира среща присъстваха цели 2 члена . Прекараха страхотно "
      aa, вече сме правили среща с 2 члена ама имаше и един не-член Благодаря на Vesko.t , че се обади Ами за картингите - повярвай ми - нямат почти нищо общо с блъскащите или реалните коли ... завоя го взимаш с 40-50 км/ч а с автомобила си - с 20 ... Мисля, че ако има хора ще стане супер ... предлагам утре - неделя в 15 часа на west-а (понеже незнам картингите дали са отворени ...) ... ще мина да видя дали работят и ако работят - ще кажа и ще отидем ... нека който иска да пише и може да организираме нещо ... ако ще 2-3 души да сме - тъкмо ще стигнат картингите наведнъж Айде пишете ... да се уговорим и да се съберем най-накрая ...

Коментар

Неделя за мен не става-на работа съм от 7-19 ч...Виж,за картингите съм навит,само за някой друг ден...
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
          Неделя за мен не става-на работа съм от 7-19 ч...Виж,за картингите съм навит,само за някой друг ден...
          ами и без това за утре няма да се съберем ... може и в делничен ден ако всички са свободни, ако не - може в събота да измислим нещо ... но дайте да решим от сега и да направим темата важна !

Коментар

Working...
          X