Е, то по традиция, нали юли и август сме в Китен и Милеви скали? Сега говорим за среща през юни. Аз за уикенда 1-ви-2-ри няма да мога, ’щото съм в Каварна на рок-фест. За останалите уикенди през месеца нямам ангажименти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Имам много добър приятел в Котел, които разполага с хотел и механа с хотелска част. Става въпрос за механата с хотелската част. Не знам удачно ли е да се направи национална среща в Котел, но според мен е на допустимо разстояние от който и да е голям град като Варна,Бургас,София,Пловдив, а и идеята е важна а не мястото. Заемам се с организацията ако решите да направим срещата там. Тия неща ги нахвърлям набързо, но ако проявите интерес ще поема организацията. Леглата в механата са 25, цената на човек ще е 20-тина лева, менюто 20лв.Ако хората, които желаят да дойдат на срещата са над 25 души, както казах по-рано има хотел, така, че не е проблем част от хората да бъдат настанени там. Попитах го изрично дали ще позволи да се внесе алкохол в механата след като се изконсумира полагащият се алкохол в менюто и той ми каза, че няма никакъв проблем. Механата разполага с оркестър, но тъй като съм забелязал, повечето колеги не се кефят на оркестрите, но по желание веднага могат да станат от леглата и черните братя да дойдат в механата Ако има интерес и допълнителни въпроси ще се радвам да пишете и да може да се организира хубава среща.Сега се сещам да допълня, че механата разполага с голяма тераса, която побира над 100 човека.2 са сайтовете на механата http://starata-vodenica.vibs.bg/ http://www.staratavodenica.hit.bg/ А ето и на хотела, който ще може да се ползва ако хората надвишат над 25. http://www.kristal-kotel.hit.bg/index.html Много пъти съм бил в механата по много случаи - 8-ми декември, Нова година, рожденни дни. На мен лично много ми харесва там. Храната е добра, обслужването също, хотелите и 2-та се поддържат, човека държи клиента да е доволен. Това е накратко, надявам се да не съм забравил нещо да кажа, но както казах, ще се радвам ако проявите интерес.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Immortal написа:Аз този път може и да пропусна.А така ми се идва...Ще решавам като дойде време, че нищо не се знае предварително.Нямам претенции ни за дата, ни за място.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Immortal написа:Аз този път може и да пропусна.А така ми се идва...Ще решавам като дойде време, че нищо не се знае предварително.Нямам претенции ни за дата, ни за място.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
coolboby написа:Искам да се направи един предварителен списък, който не е ангажиращ, кой има мерак да присъства?1.АзМоля всеки следващ да копира предходните изброени.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар