krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
veselin10 написа:Чакам дата за да разбера дали ще сме налиния. Много се надявам да сме! Ако всичко е наред от сега си запазвам стая за двама с възможност за поставяне на детска кошара.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Добро утро. Браво бе. Супер. За по-малко от денонощие нещата се развиха. В Котел не съм бил... не знам от кога. Така че, ЗАПИСВАМ СЕ. Със съпругата естествено. Една двойна стая в хотела. Давайте дата, ние сме без проблем. Изпитите сме си ги взели отдавна. :D.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
coolboby написа:Няма басейн.Краси, не сте хапвали в тази механа, преди си бях говорил с Ванката и той каза, че сте яли в някаква механа, но се оказа, че не е тя Вие предложете дата, само да не е уикенда 13-14 Юли, защото тогава имам държавен изпит!
Коментар
-
emzo написа:avvasilev написа:Аз имам едно условие:караоке ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
coolboby написа:Няма басейн.Краси, не сте хапвали в тази механа, преди си бях говорил с Ванката и той каза, че сте яли в някаква механа, но се оказа, че не е тя Вие предложете дата, само да не е уикенда 13-14 Юли, защото тогава имам държавен изпит!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:coolboby написа:Няма басейн.Краси, не сте хапвали в тази механа, преди си бях говорил с Ванката и той каза, че сте яли в някаква механа, но се оказа, че не е тя Вие предложете дата, само да не е уикенда 13-14 Юли, защото тогава имам държавен изпит!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар