Ехеее, колега popara801, разсмя ни. Аз и прочетох какво си написал. А тя вика - бе ходи където искаш.Но, да бия тоя път и то без нея...?Всъщност, дойде ми идея.Идвам. Без нея. И без колата. АКО някой ме вози. Делим пътя. Няма проблем за това. Или АКО иска някой аз да го возя. Дори цяло семейство. Акуратен шофьор съм. Бавен, по-скоро.Казвайте, колеги...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:lhristov написа:Аз пък, като гледам списъка - 16 ника. В анкетата, гласували 80. Нормално ли е? И какво значи? Изчакват уточняване на датата и тогава се записват, или просто наклоняват везните? Май има невалидни бюлетини. :D Трябва със съжаление да кажа, че на тази дата не мога. Съпругата е на работа и не може да отсъства.Надявам се тайно нещо да измисли. Но едва ли.А ми се идваше много. Жалко.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
lhristov написа:Аз пък, като гледам списъка - 16 ника. В анкетата, гласували 80. Нормално ли е? И какво значи? Изчакват уточняване на датата и тогава се записват, или просто наклоняват везните? Май има невалидни бюлетини. :D Трябва със съжаление да кажа, че на тази дата не мога. Съпругата е на работа и не може да отсъства.Надявам се тайно нещо да измисли. Но едва ли.А ми се идваше много. Жалко.
Коментар
-
dkenanova написа:Аз на 80 процента пак шъ се воза сама. Ще сложим една емблема абарт на стилото и гледай какво ставаСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
coolboby написа:Само да вметна, че алкохол няма да може да се внася.Утре ще напиша менютата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
1. coolboby + 1 човек още2. lhristov + съпругата3.avvasilev + 1 възрастен + 2 деца4. snake + съпругата5 Icaka86 + Приятелка6.dkenanova +1 човек7.Tornado + съпругата +две тийнеджърки + 2 годишния мъжкар.8.S_BANKOV+G_BANKOV+ 1възрастен9.popara801..Аз със жената и малкия демек 2-на стая или със спалня 2-те вечери.10 veselin10 + жената + малкия бандит - отказвам се, след промяната на условията (невъзможност за вкарване на алкохол)11. vili151279+1 стая със спалня12.sharpradi 1 зa двете вечери13./////(Живко с Живка)14. fihiи чаааветата15. Коста двойна стая16. Румен Хинчев + 1 възрастна + 1 юноша ( една нощувка в стая 2+1 ).Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
coolboby написа:Попитах го изрично дали ще позволи да се внесе алкохол в механата след като се изконсумира полагащият се алкохол в менюто и той ми каза, че няма никакъв проблем.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар