Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ехеее, колега popara801, разсмя ни. Аз и прочетох какво си написал. А тя вика - бе ходи където искаш.Но, да бия тоя път и то без нея...?Всъщност, дойде ми идея.Идвам. Без нея. И без колата. АКО някой ме вози. Делим пътя. Няма проблем за това. Или АКО иска някой аз да го возя. Дори цяло семейство. Акуратен шофьор съм. Бавен, по-скоро.Казвайте, колеги...
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

popara801 написа:
      lhristov написа:
      Аз пък, като гледам списъка - 16 ника. В анкетата, гласували 80. Нормално ли е? И какво значи? Изчакват уточняване на датата и тогава се записват, или просто наклоняват везните? Май има невалидни бюлетини. :D Трябва със съжаление да кажа, че на тази дата не мога. Съпругата е на работа и не може да отсъства.Надявам се тайно нещо да измисли. Но едва ли.А ми се идваше много. Жалко.
      Ами да има доста хора,които чакат точните дати.А за идването и кажи,че те пращат командировка в Котел и готово.Ще и вземеш сувенирче нещо и така.
      Имам големи съмнения, че не минава тоя номер точно при теб
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз на 80 процента пак шъ се воза сама. Ще сложим една емблема абарт на стилото и гледай какво става
        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

среща

Не съм приверженик на предварително платено ядене /куверт иначе ако има начин и ние може да доидем
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

lhristov написа:
            Аз пък, като гледам списъка - 16 ника. В анкетата, гласували 80. Нормално ли е? И какво значи? Изчакват уточняване на датата и тогава се записват, или просто наклоняват везните? Май има невалидни бюлетини. :D Трябва със съжаление да кажа, че на тази дата не мога. Съпругата е на работа и не може да отсъства.Надявам се тайно нещо да измисли. Но едва ли.А ми се идваше много. Жалко.
            Явно резултата резултата е заради таквиз тикви кат мен. На един ....балон с газ ми е Котел,ама не си знам още графика с почивните дни.Момата и тя от седмица почна работа и не си знае графика със смените,та поради тази причина ,не се знае дали аджеба ще можем да дойдем за ден или два.ама съм си дал гласа за дата.Та и и дори да съм на работа ,ще ви навестя за поне една вечер,па ко ще да спя в колата и да мааам банички.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

dkenanova написа:
              Аз на 80 процента пак шъ се воза сама. Ще сложим една емблема абарт на стилото и гледай какво става
              Ето го моя човек. :DДиди, няма проблем - пътуваме заедно.Аз возя.Искам си емблемата, обаче. Обещала си.Доколкото си спомням, с още един човек пътуваш. Значи има място и за прословутата кошара на Банков. :D Ехее.А кой ще ни е гид в Котел? Аз там не съм бил не знам откога. Имам някакви бегли спомени от ученическите години. Отпреди 30 години сигурно.Приятна вечер, колеги. И лека нощ.Оги, извинявай, вярно пише 26. Аз какво съм смятал? Хм. Не съм пил нищо. Приемам, че съм сбъркал. Извинявам се.Нещата ще се уредят.Ще пътувам без съпругата. С колежка. :D

Коментар

ОБЕЩАНО
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Само да вметна, че алкохол няма да може да се внася.Утре ще напиша менютата.

Коментар

Дори и концентрат ????????????
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

coolboby написа:
                      Що така ?!? Много бързо се отметна твоят човек
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

coolboby написа:
                        Тогава да ходим на друго място.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          coolboby написа:
                          Тогава да ходим на друго място.
                          Ми да, на морето :P
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

1. coolboby + 1 човек още2. lhristov + съпругата3.avvasilev + 1 възрастен + 2 деца4. snake + съпругата5 Icaka86 + Приятелка6.dkenanova +1 човек7.Tornado + съпругата +две тийнеджърки + 2 годишния мъжкар.8.S_BANKOV+G_BANKOV+ 1възрастен9.popara801..Аз със жената и малкия демек 2-на стая или със спалня 2-те вечери.10 veselin10 + жената + малкия бандит - отказвам се, след промяната на условията (невъзможност за вкарване на алкохол)11. vili151279+1 стая със спалня12.sharpradi 1 зa двете вечери13./////(Живко с Живка)14. fihiи чаааветата15. Коста двойна стая16. Румен Хинчев + 1 възрастна + 1 юноша ( една нощувка в стая 2+1 ).
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

На хижа ,, Бачо Киро ’’ можем ли се сбра ?Или в с.Царева Ливада има един комплекс ...?
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

coolboby написа:
                                Попитах го изрично дали ще позволи да се внесе алкохол в механата след като се изконсумира полагащият се алкохол в менюто и той ми каза, че няма никакъв проблем.
                                Цитат от втора страница. Не погледнах датата на поста, но ти го виж.Покажи му го това на твоя човек. Ние да не сме в детската градина.И не е думата конкретно за алкохола.По принцип.Нашият народ е казал:"Казана дума - хвърлен камък."А тук не просто е казано - написано е черно на бяло. Пу...

Коментар

Working...
                                X