Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1. coolboby + 1 човек още2. lhristov + съпругата3.avvasilev + 1 възрастен + 2 деца4. snake + съпругата5 Icaka86 + Приятелка6.dkenanova +1 човек7.Tornado + съпругата +две тийнеджърки + 2 годишния мъжкар.8.S_BANKOV+G_BANKOV+ 1възрастен9.popara801..Аз със жената и малкия демек 2-на стая или със спалня 2-те вечери.10 veselin10 + жената + малкия бандит11. vili151279+1 стая със спалня 12.sharpradi 1 зa двете вечери13./////(Живко с Живка)Аз няма да гласувам за дата, тъй като ми е все тая. Ще оставя да изберете уйкенда за срещата вие. (Единственото - само да няма чалгии)

Коментар

///// написа:
      ....... - само да няма чалгии.....
      е на какво ще драйфаме )))))))))))))))))))
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
        ///// написа:
        ....... - само да няма чалгии.....
        е на какво ще драйфаме )))))))))))))))))))
        Ще е яко.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

1. coolboby + 1 човек още2. lhristov + съпругата3.avvasilev + 1 възрастен + 2 деца4. snake + съпругата5 Icaka86 + Приятелка6.dkenanova +1 човек7.Tornado + съпругата +две тийнеджърки + 2 годишния мъжкар.8.S_BANKOV+G_BANKOV+ 1възрастен9.popara801..Аз със жената и малкия демек 2-на стая или със спалня 2-те вечери.10 veselin10 + жената + малкия бандит11. vili151279+1 стая със спалня12.sharpradi 1 зa двете вечери13./////(Живко с Живка) 14. fihiи чаааветата15. Коста двойна стаяИ аз кат Торнадо, ако изникне нещо ще сигнализирам
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

1. coolboby + 1 човек още 2. lhristov + съпругата 3.avvasilev + 1 възрастен + 2 деца 4. snake + съпругата 5 Icaka86 + Приятелка 6.dkenanova +1 човек 7.Tornado + съпругата +две тийнеджърки + 2 годишния мъжкар. 8.S_BANKOV+G_BANKOV+ 1възрастен 9.popara801..Аз със жената и малкия демек 2-на стая или със спалня 2-те вечери. 10 veselin10 + жената + малкия бандит 11. vili151279+1 стая със спалня 12.sharpradi 1 зa двете вечери 13./////(Живко с Живка) 14. fihiи чаааветата 15. Коста двойна стая 16. Румен Хинчев + 1 възрастна + 1 юноша ( една нощувка в стая 2+1 ).
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

avvasilev написа:
              kosta написа:
              Immortal написа:
              Аз този път може и да пропусна.А така ми се идва...Ще решавам като дойде време, че нищо не се знае предварително.Нямам претенции ни за дата, ни за място.
              на теб ти се очертава да пропускаш мноооооого по-често от преди ! София е голям град....
              Ама община Своге към София ли е?
              Работата е там, че не се знае дали ще съм в България по това време.Ако съм тук, съм там.

Коментар

Гледам анкетата и избрана дата за срещата е 21-22-23 Юни.Видях и предварителния списък!След понеделник може да превеждате пари!Понеделник ще ви дам инфо за сметката.50% капаро, ако имате възможност и цялата сума. Остатъка от капарото на място.Имате ли въпроси?

Коментар

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Има .На вносната бележка трябва ли задължително да се опише датата на нощувка , тъй като ние евентуално за една вечер ще сме ?

Коментар

Име, никнейм броя на спанетата, вечерята...иии това май

Коментар

По колко пари трябва да преведем ?
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодаря за отговорът на първия въпрос !Нооооо , като му е паднало човек пита за йощ Какво включва менюто за 20 лева о мое ли на’рани 110 кила чиляк къв’то съм. Разбирам , че не си диетолог , ама все пак

Коментар

То килата не са от значение за яденето на човек.Има хора като например моя кум,който си хапва порядъчно.И аз си хапвам де.А за 20 лв. мисля ще ти стигне.И да питам де е сметката по която ще се превеждат парите?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз пък, като гледам списъка - 16 ника. В анкетата, гласували 80. Нормално ли е? И какво значи? Изчакват уточняване на датата и тогава се записват, или просто наклоняват везните? Май има невалидни бюлетини. :D Трябва със съжаление да кажа, че на тази дата не мога. Съпругата е на работа и не може да отсъства.Надявам се тайно нещо да измисли. Но едва ли.А ми се идваше много. Жалко.
                            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                              Аз пък, като гледам списъка - 16 ника. В анкетата, гласували 80. Нормално ли е? И какво значи? Изчакват уточняване на датата и тогава се записват, или просто наклоняват везните? Май има невалидни бюлетини. :D Трябва със съжаление да кажа, че на тази дата не мога. Съпругата е на работа и не може да отсъства.Надявам се тайно нещо да измисли. Но едва ли.А ми се идваше много. Жалко.
                              Ами да има доста хора,които чакат точните дати.А за идването и кажи,че те пращат командировка в Котел и готово.Ще и вземеш сувенирче нещо и така.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

lhristov написа:
                                Аз пък, като гледам списъка - 16 ника. В анкетата, гласували 80.
                                В момента в анкетата са гласували 26 потребители.

Коментар

Working...
                                X