Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, то по традиция, нали юли и август сме в Китен и Милеви скали? Сега говорим за среща през юни. Аз за уикенда 1-ви-2-ри няма да мога, ’щото съм в Каварна на рок-фест. За останалите уикенди през месеца нямам ангажименти.

Коментар

Май само аз не съм разбрал къде ще е мястото на срещата. По едно време се говореше за Милеви скали, а сега - Котел. Някъде по страниците съм изтървал линка с хотела и каките.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Къде ги видяхте тия каки, бе? Че се заинтригувах...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

coolboby написа:
          Имам много добър приятел в Котел, които разполага с хотел и механа с хотелска част. Става въпрос за механата с хотелската част. Не знам удачно ли е да се направи национална среща в Котел, но според мен е на допустимо разстояние от който и да е голям град като Варна,Бургас,София,Пловдив, а и идеята е важна а не мястото. Заемам се с организацията ако решите да направим срещата там. Тия неща ги нахвърлям набързо, но ако проявите интерес ще поема организацията. Леглата в механата са 25, цената на човек ще е 20-тина лева, менюто 20лв.Ако хората, които желаят да дойдат на срещата са над 25 души, както казах по-рано има хотел, така, че не е проблем част от хората да бъдат настанени там. Попитах го изрично дали ще позволи да се внесе алкохол в механата след като се изконсумира полагащият се алкохол в менюто и той ми каза, че няма никакъв проблем. Механата разполага с оркестър, но тъй като съм забелязал, повечето колеги не се кефят на оркестрите, но по желание веднага могат да станат от леглата и черните братя да дойдат в механата Ако има интерес и допълнителни въпроси ще се радвам да пишете и да може да се организира хубава среща.Сега се сещам да допълня, че механата разполага с голяма тераса, която побира над 100 човека.2 са сайтовете на механата http://starata-vodenica.vibs.bg/ http://www.staratavodenica.hit.bg/ А ето и на хотела, който ще може да се ползва ако хората надвишат над 25. http://www.kristal-kotel.hit.bg/index.html Много пъти съм бил в механата по много случаи - 8-ми декември, Нова година, рожденни дни. На мен лично много ми харесва там. Храната е добра, обслужването също, хотелите и 2-та се поддържат, човека държи клиента да е доволен. Това е накратко, надявам се да не съм забравил нещо да кажа, но както казах, ще се радвам ако проявите интерес.
          Irka, няма каки. Колегите се заиграха и поспамиха малко.Това е предложението, което е на дневен ред. На 2-ра страница от темата е.За съжаление, съпругата е заета на 21-23. Така, че за нас остава другата дата. Не казвам, че трябва да се съобразявате с нас. Избирайте, решавайте и това е.И да почваме да се броим.А, и колега coolboby, как ще става плащането: по сметка на хотела, на твоя сметка, чрез пощенски запис, или друго?Приятна почивка на всички. Почиващи днес и утре,де.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Аз този път може и да пропусна.А така ми се идва...Ще решавам като дойде време, че нищо не се знае предварително.Нямам претенции ни за дата, ни за място.

Коментар

Immortal написа:
              Аз този път може и да пропусна.А така ми се идва...Ще решавам като дойде време, че нищо не се знае предварително.Нямам претенции ни за дата, ни за място.
              на теб ти се очертава да пропускаш мноооооого по-често от преди ! София е голям град....
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                Immortal написа:
                на теб ти се очертава да пропускаш мноооооого по-често от преди ! София е голям град....
                Ама община Своге към София ли е?
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

lhristov, една от любимите ми поговорки е "Гладна кокошка - просо сънува!" П.С. Живкоооу, ща кажа на Диляна!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Да пусна ли анкета за дата?

Коментар

Пускай. Ти си.

Коментар

Нека преценят модераторите дали да е за нова тема или да редактират тази.Предложения за дати са: 14-15-16 Юни; 21-22-23 Юни; 28-29-30 Юни.

Коментар

Aз съм зa 14-15-16. Но и другите дaти ме устроивaт
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Пуснах анкета.Ще помоля и тук, да не пишете в темата за гласуване. Не за друго, а за да не стане каша при организацията .
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Искам да се направи един предварителен списък, който не е ангажиращ, кой има мерак да присъства?Моля всеки следващ да копира предходните изброени.1.Аз+1 човек още (coolboby)

Коментар

coolboby написа:
                                Искам да се направи един предварителен списък, който не е ангажиращ, кой има мерак да присъства?1.АзМоля всеки следващ да копира предходните изброени.
                                2. Аз+съпругата.Бел. мод.: Спазвайте начина за записване, посочен от автора, моля! При промяна - копирайте последния списък и нанесете промяната в него, а не редактирайте мнението си. Посочвайте имената или никовете си, а не "аз". От двама записани, вече има една грешка. Оправих я. ================================================== ========1. coolboby + 1 човек още2. lhristov + съпругата.

Коментар

Working...
                                X