Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Имам преносима, ама само тя ще липсва в колата, та се сетих че повечето хотели предлагат такива.
    Комби ... това ти е решението на проблема ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ама бензин
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

S_BANKOV написа:
        avvasilev написа:
        S_BANKOV написа:
        Чакам подробности, за да се решава какво ще се прави. Моля да проверите дали има кошари в хотела?
        А бе, ти преносима нямаш ли?Ако идвам, ще ти я донеса ...
        Имам преносима, ама само тя ще липсва в колата, та се сетих че повечето хотели предлагат такива.
        Колега, аз нашата кошара я слагам в краката на малкия. Те и без това не му стигат до земята.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Колеги, моля ви се. Напълнихте темата с кошарата на колегато Банков. Аз му предлагам аз да я прекарам тая кошара. Барабар с овцете в нея. Малкия Банков той ще си вози. Ще ида до Младост и ще я натоваря. Ще пътувам най-вероятно само със съпругата, така че имам място.Колеги,давайте по-конструктивно.Колега coolboby, ти организираш. Давай по-отрано въпросната дата, че да зачертая на календара и да се знае. А пък и в механата и хотела да знаят. Резервации да се направят и т.н.Хм, Вие кошари, та кошари!
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Както казах преди! Аз претенции за дата нямам, за това предлагам другите да изберат дата!За резервацията се превежда 50% от сумата 2 седмици предварително, остатъка се заплаща на място, по възможност цялата ако някой има възможност да преведе - още по-добре!Изберете си един от уикендите през месец Юни.

Коментар

lhristov написа:
              Колеги, моля ви се. Напълнихте темата с кошарата на колегато Банков. Аз му предлагам аз да я прекарам тая кошара. Барабар с овцете в нея. ...!
              Много си смел за овцете, ама пътя до Котел е дълъг и ще звъннеш по някое време аз да си я возя Най вероятно ще пътувам сам, не ми се занимава с цялата тая разправия. Христов е прав махнете я моята кошара, просто ако може да се провери дали предлагат в самия хотел, едва ли е ще е удобство само за мен. Ето едно предложение и от мен http://everestetropole.com/Хотела е читав не е скъп, има какво да се види в града/ не е много но има/, имат голяма зала и готин бар, и е удобно за Софианци, Пловдив, Плевен и Враца и региона че даже и Търново, Бургаз си имат магистрала така че те са бързи.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аре по към соления гьол да предложиш нещо
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Аре по към соления гьол да предложиш нещо
                  абе младеж, я се замисли кой хотел ще се навие да ни вземе всичките наведнъж за един уикенд и да си разкара гостите в разгара на лятото

Коментар

Чакайте малко.Колега Банков, шегувах се за кошарата. Да не се засегнеш нещо. Просто предлагах да пътуваме заедно. А и много се зайграхте.И всъщност, не избрахме ли ВЕЧЕ механата и хотела в Котел. Уточняваше се само датата. Аз останах с впечатление, че всички се обединихме в това.Аз оставам на това мнение. Избрах и хотела за спане. Дата -14-16, втора, резервна - 21-23 юни.
                    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Естествено че не съм се засегнал, достатъчно широко скроен съм за да се засегна точно от такава шега. За мен също ще е удоволствие да пътуваме заедно.За хотела в Етро поле просто сега се сетих като вариант. Само уточнете датите че преди малко получиш мейл с който ме информират че ще трябва да ходя на тимбилдинг през юни, на който датите също не са уточнени.

Коментар

Да бе и аз разбрах,че мястото е уточнено.Той колегата Банков се е ушашкал от мацките на снимките на тоя хотел та затова.Давайте датите на Боги и да почваме да гласим полека работите.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Забравих да добавя.Кошари няма.Някой колега по-горе беше питал за цени на хотела, може би е имал предвид цените в менюто.-20% от редовната цена са цените в менюто за нас. По-добро от това ако има, здраве му кажи!Който не го устройва, да си прави сандвичи от вкъщи.

Коментар

Много ми се идва ама за седмицата 9-16.06 съм по Френско и то ще е ЖИВОТОСПАСЯВАЩО/буквално/пътуване.Иначе ми хареса идеята за Котел. :DИначе Фифата и 3 кошари ще извлачи,ако на някой не му стигне мястото
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Ами ако има традиционната среща на Китен началото на юли,предлагам да е по в средата на юни тая среща да има малко време да си позабравим муцуните от едната до другата среща.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

То от Вечерите спомените са под вид на снимки най-вече /за някои/
                                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Working...
                                X