Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Усилията на колегата ги сриват точно такива ,,бизнесмени-рестораттьори,, ,защото не съм виждал шеф или управител на заведение да изпусне група от 70-80 човека които след задължителната консумация да си дегустират собствени напитки.Досега май не сме имали толкова алчен собственик ,нали? Евалла на колегата за усилията положени до тук.Зарязваме лакомията и продължаваме нататък.Криза ,а!!!
    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Не искам да засегна някого,но за организиране на среща си иска време и подходящо място. С Дидо сме организирали не една среща и винаги сме посещавали мястото лично,взимали сме оферти и след сравняване на няколко оферти сме избирали мястото.Няколко неща са от съществена важност:1.Капацитет поне 60 места +10-20 резерва за тези които не са сигурни и идват в последният момент.2. Ресторант с поне 100-120 места,защото има доста колеги, които идват за вечерта и се прибират да нощуват по домовете си в района.3. Да има възможност за внасяне на алкохол и храна.Не всеки иска да се забива в ресторанта.4.Да има възможност за игра на децата.5.Да има забележителности в района ,които евентуално да се посетят.Надявам се тези неща да са в помощ на всеки решил да се заеме с организацията.Ако имах свободно време ,бих се захванал.Били сме на не една среща и ако разгледате темите със снимки и впечатления от предни срещи ,ще намерите подходящи места.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И е така, и не е така, Краси. Дори и най-внимателно подбраното място за среща в действителност може да не се хареса на мнозина. Към срещата на Бяло Камъне, която беше много добре организирана и като цяло беше много приятна, също имаше доста критики - и за пътя, по който някои разбиха колите си, и за обслужването в ресторанта, имаше критики и за мизерните стаи, в които нямаше дори една кърпа. Боби предложи да организира среща на посочено от него място. Проведе се и някакво гласуване за дата. Доста хора се съгласиха с условията и започнаха да се записват. И горе-долу нещата с организацията вървяха нормално, докато не се каза, че няма да може да се вкарван наш алкохол. Аз лично не мисля, че това е толкова голям проблем, но всеки си има право на мнение. Всъщност мисля, че само един или двама от записалите се отчетоха това като сериозен проблем, но изведнъж в същата тема, в която вървеше записването, се появиха и други предложения за място на срещата, започнаха да го поучават кое как се прави и човекът с пълно право се почувства обиден.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Венко, за да се хванеш да организираш подобна среща,трябват яки нерви и да не ти пука ,че ще има недоволни. Не е имало среща и на дали ще има такава със 100% доволни.На Бяло камане при огледа се качвахме в снега,видяхме ,че там срещи са провели и БМВ и Ситроен форума. Състоянието на пътя беше изненада и за нас самите. Останалите неща ,не зависят от организаторите и едва ли могат да бъдат контролирани от тях.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз не казвам нещо по-различно. Знам колко трудно се организира среща, защото миналата година се главих за организатор на среща на випуска и на края за малко да им тегля по една майна на всички недоволни . Единственото, което искам да кажа е, че coolboby вместо да получи поздрави за желанието да ни събере, беше незаслужено обиден от това, което се случи в темата.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

krasio_79bs написа:
              Не искам да засегна някого,но за организиране на среща си иска време и подходящо място. С Дидо сме организирали не една среща и винаги сме посещавали мястото лично,взимали сме оферти и след сравняване на няколко оферти сме избирали мястото.Няколко неща са от съществена важност:1.Капацитет поне 60 места +10-20 резерва за тези които не са сигурни и идват в последният момент.2. Ресторант с поне 100-120 места,защото има доста колеги, които идват за вечерта и се прибират да нощуват по домовете си в района.3. Да има възможност за внасяне на алкохол и храна.Не всеки иска да се забива в ресторанта.4.Да има възможност за игра на децата.5.Да има забележителности в района ,които евентуално да се посетят.Надявам се тези неща да са в помощ на всеки решил да се заеме с организацията.Ако имах свободно време ,бих се захванал.Били сме на не една среща и ако разгледате темите със снимки и впечатления от предни срещи ,ще намерите подходящи места.
              1. Вече бях написал колко е капацитета на 2-та хотела, стигат тези цифри, които са написани2. Заведението е огромно, има и красива тераса, а там се събират спокойно дори и 150 човека.3. Алкохола го изяснихме вече, че може да се внесе. Не се съгласявам с това, че може да се внесе и храна. Собственика на заведението в такъв случай само пепелници трябва да сменя и да мие чаши. Вие ако бяхте кръчмари щяхте ли да се съгласите да ви "използват" кръчмата?!?4. Има5. ИмаИзнервям се адски много и почвам даже да се повтарям.Никого не моля да присъства на срещата! Все ми е тая, ако някой не дойде!Не мислите ли, че е малко смешно да отидете някъде готови да харчите пари и да се циганите едва ли не за някакви 20-30лв.Още преди 2 страници щях да напиша, че пред Киро ще има една бутилка ракия лично от мен. Ето сега го пиша - и нека бутилките не са само една, а три, че да има за всеки. Черпя ви за мое здраве и надявам се вече наистина да сте доволни.Само, че аз вече наистина се оттеглям!Хайде със здраве и до нови срещи!Краси, нищо лично, поста не беше отправен към теб PS. Като ще издребняваме...Ето снимка на порция пържени картофи.Сори, но само тази снимка успях да намеря. Когато се забавлявам, не си снимам храната.
              Прикачени файлове

Коментар

Боби,не си ме разбрал правилно за храната! Идеята е ,че ако сме в някой комплекс,а не хотел.Може да си организираме барбекю на открито.По този начин всеки може да си приготви каквото пожелае. Абсурдно е да искаме да внасяме храна в ресторанта.Ей за такова нещо ти говоря.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

coolboby написа:
                  Не мислите ли, че е малко смешно да отидете някъде готови да харчите пари и да се циганите едва ли не за някакви 20-30лв.
                  Не, не мисля.За някои може тия пари да падат от небето, но ние ги изкарваме с труд и си ги ценим.Не съм искал никой да се обижда, просто си казах мнението за въпросното заведение, което съм посещавал неведнъж.Ако Боби е приятел със собственика му и се чувства засегнат - моля да ме извини.Ако бях сигурен, че ще дойда на срещата, бих се заел и с организацията.Лошото е, че както вече писах, е по-вероятно да не мога да дойда или да дойда в последния момент, за това не се наемам.

Коментар

Immortal написа:
                    coolboby написа:
                    Не мислите ли, че е малко смешно да отидете някъде готови да харчите пари и да се циганите едва ли не за някакви 20-30лв.
                    Не, не мисля.
                    +1.Хората не отиват с идеята да харчат пари, а да се видят. Повечето са с малки деца, друга част карат на една заплата. Не виждам какво "циганене" има в това човек да си прави сметката и да иска да получи определени условия срещу парите си. Малцина са хората, които не разчитат на заплатата си, а на мама и тати.
                    Един за всички, всички за мен

Коментар

Благодаря за шишето ракия, но сам си плащам сметките.За какво циганене говорим и кой всъщност се "изцигани"?Даде някакви условия и когато се записаха 20-тина човека - хоп, ама ще си плащате и еди какво си. Доматите с колците... Не се прави така. Още повече, че в 99% от случаите при големи групи това е повече от нормално-прави се куверт, а алкохола се внася.Сватби, кръщенета, сбирки... Ако твоя човек е в тоя бизнес би трябвало да го знае отлично.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За това говоря и аз. Не, че ще ме бърка да си плащам пиячката, просто мразя да има уговорка и след това да се променят условията. Принцип.П.П. Да не говорим, че мезването ми е по-скъпо от поркането
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Уважаеми Колеги , тъй като малко хора проявиха интерес за среща в комплекс ,, Асеневци ’’ с. Царева Ливада , при вчерашното запитване от страна на собственичката му , аз ѝ казах , че няма да организираме нищо там.
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Темата очевидно замря и среща няма да има. След консултация с колегата coolboby, заключвам темата, за да не се бърка някой, че има нещо организирано. Ако все пак има развитие - пишете ми (или на член от мод. екип) да я отключа, за да продължи организацията от този, който се заеме. Тези, които вече са се нагласили да отидат някъде в края на юни, биха могли да посетят Традиционна лятна среща на морето Китен 2013 28/29/30 юни!

Коментар

Working...
                            X