Всичко си е на редовни цени както при всяко друго нормално заведение.Надявам се това ви устройва.
Аз досега си мълчах, за да не засегна някой.Точно в това заведение цените никак не са както във всяко друго нормално заведение.Хората, с които го посетихме преди няколко години, когато бяхме на Ичера знаят - скъпо, малки порции, бавно обслужване - това сравнено с комплекс Дивеците в Ичера (което е на няколко километра от там).Между другото - там (в Дивеците) има и басейн.
Ама то българинът е такъв - не се наема да прави нещо, но ако друг се захване - започва да критикува, да мрънка и да дава акъл как трябва да се направи!!!"Говоря" по принцип.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Който иска да му е евтино, да си носи сандвичи, написах го отдавна!А който има проблем с простата да пикае в градинките!Също така в самото начало попитах "Има ли някой въпроси" Интересуващите попитаха, прецениха си... и се записаха!В крайна сметка го правя за вас, а не чак толкова заради себе си! Аз който искам да виждам го виждам и го чувам по телефона. Преди 2 седмици направихме импровизирана среща във Велико Търново!
Да разбирам ли,че мястото организирано от Боги отпада?И ако да кво праим?Румба,пита ли я въпросната госпожа за Асеневци докога трябва да се потвърди резервацията и въобще ти наемаш ли се на подобна организация или само предлагаш мястото?
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Да разбирам ли,че мястото организирано от Боги отпада?И ако да кво праим?Румба,пита ли я въпросната госпожа за Асеневци докога трябва да се потвърди резервацията и въобще ти наемаш ли се на подобна организация или само предлагаш мястото?
На въпросната госпожа , която ме намери в събота сутринта , ѝ казах , че ще отговоря тази седмица.Освен всичко останало , искам да се спазаря и за цените да ги намали къде 10-15-20 % , защото ми се струват високи.С организацията мога да се заема , но не искам да сривам усилята на колегата от Търново.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
С организацията мога да се заема , но не искам да сривам усилята на колегата от Търново.
На мен ми е през оная работа! Всичко на всичко съм направил 20 обаждания и не съм вложил огромни усилия. Така че ако ти или някой друг има желание за организация, да действа.
Какво ли? Сега ще се търсят кусури и при Румен Хинчев И ето един подходящ виц:-Защо не може да се прави секс на улицата в България ?-Защото всички ще дават акъл!!!
Коментар