Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз само коментирам/макар и на ум/ ,а мнозинството решава.Щом съм се писала там съм/където и да е срещата/ :D
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

coolboby написа:
      И какво стана сега?
      Не се притеснявай ! Доста работа свърши и вършиш , просто предложих резервен вариат .И без това виждам , че записването за Котел продължава .
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

coolboby написа:
        И какво стана сега?
        Нищо не става ,но както писах по-горе избира се място ,гласува се дата след това се отваря тема за записване.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

coolboby написа:
          Всичко си е на редовни цени както при всяко друго нормално заведение.Надявам се това ви устройва.
          Аз досега си мълчах, за да не засегна някой.Точно в това заведение цените никак не са както във всяко друго нормално заведение.Хората, с които го посетихме преди няколко години, когато бяхме на Ичера знаят - скъпо, малки порции, бавно обслужване - това сравнено с комплекс Дивеците в Ичера (което е на няколко километра от там).Между другото - там (в Дивеците) има и басейн.

Коментар

Тогава пак на,, Дивеците,, и готово-и е широко :D
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Оправяйте се. Аз бях до тук. Който иска среща - да си организира!

Коментар

coolboby написа:
                Оправяйте се. Аз бях до тук. Който иска среща - да си организира!
                И си си прав за себе си!
                кроко61 написа:
                Тогава пак на,, Дивеците,, и готово-и е широко :D
                Ами организирайте де Аз не познавам местността, и няма как да се включа .
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Tornado написа:
                  coolboby написа:
                  И какво стана сега?
                  Нищо не става ,но както писах по-горе избира се място ,гласува се дата след това се отваря тема за записване.
                  Човекът си предложи услугите сам да организира среща. И вместо да му се дава акъл как става и как не, трябва да му благодарим.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ама то българинът е такъв - не се наема да прави нещо, но ако друг се захване - започва да критикува, да мрънка и да дава акъл как трябва да се направи!!!"Говоря" по принцип.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Който иска да му е евтино, да си носи сандвичи, написах го отдавна!А който има проблем с простата да пикае в градинките!Също така в самото начало попитах "Има ли някой въпроси" Интересуващите попитаха, прецениха си... и се записаха!В крайна сметка го правя за вас, а не чак толкова заради себе си! Аз който искам да виждам го виждам и го чувам по телефона. Преди 2 седмици направихме импровизирана среща във Велико Търново!

Коментар

Да разбирам ли,че мястото организирано от Боги отпада?И ако да кво праим?Румба,пита ли я въпросната госпожа за Асеневци докога трябва да се потвърди резервацията и въобще ти наемаш ли се на подобна организация или само предлагаш мястото?
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И какво правим сега?Аз благодаря на Боги за положените усилия.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

popara801 написа:
                            Да разбирам ли,че мястото организирано от Боги отпада?И ако да кво праим?Румба,пита ли я въпросната госпожа за Асеневци докога трябва да се потвърди резервацията и въобще ти наемаш ли се на подобна организация или само предлагаш мястото?
                            На въпросната госпожа , която ме намери в събота сутринта , ѝ казах , че ще отговоря тази седмица.Освен всичко останало , искам да се спазаря и за цените да ги намали къде 10-15-20 % , защото ми се струват високи.С организацията мога да се заема , но не искам да сривам усилята на колегата от Търново.
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА среща на ФФБ.

Румен_Хинчев написа:
                              С организацията мога да се заема , но не искам да сривам усилята на колегата от Търново.
                              На мен ми е през оная работа! Всичко на всичко съм направил 20 обаждания и не съм вложил огромни усилия. Така че ако ти или някой друг има желание за организация, да действа.

Коментар

sharpradi написа:
                                И какво правим сега?
                                Какво ли? Сега ще се търсят кусури и при Румен Хинчев И ето един подходящ виц:-Защо не може да се прави секс на улицата в България ?-Защото всички ще дават акъл!!!

Коментар

Working...
                                X