Поради засиления интерес на хора от форума да идват на срещите и невъзможността да идват чак до ОШипка Люлин Ви предлагам едно друго заведение; клуб-ресторант "Peoples" изпробвано от мен и компанията и сме изключително доволни. Много добро обслужване и приятня обстановка. Ето защо избрах да ви придложа именно него;1. Намира се сравнително близо до центъра и повече хора биха могли да дойдат след работа. Заведението се намира в локалното на бул.Цар Борис 3 посока за към центъра в отрязака между бул.Гешев и бул. Гоце Делчев. Или зад Хотел Форум(бившият Хотел Славия). Ето ви и точния адрес; кв.Хиподрума, бул.Цар Борис 3 №41 /зад Х-л Славия, до Бл. 21/2. Има много места за паркиране.3. Цените са сравнително нормални, за пример ще ве дам салатите от 2.00 до 4.50лв; бирата 1.20(Бекс); Яденетата около 4-5лв. 4. Може да се запазва маса по телефон(953-10-14).Прилагам ви и снимков материал. Ако пък Вие имате други предложения моля споделете и да изберем място където ще сме максимално много хора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за заведение за срещите в четвъртък!
Collapse
X
-
И аз съм ЗАFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
среща
За срещата в ЧЕТВЪРТЪК нали сега ще сме на новото място зад Била до блока където се плаща телефона вижда се от Цар Борис но се минава от локалното за центъра и от хотел Славия срещу Прима център .Ако трябва да кажа на тея от "О’ шипка" че мястото е сменено да казват на незнаещите.може и да сложа една табелка с логото.
Коментар
-
Веднага идвам на това място!Аз си ходех по-рано до там само с колата, щото без кола си трябва винаги малко вървене пеша. Перфектно е!За кога ще се уговаряме? Няма проблем за едно "дзън", само за кой ден?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар