Хайде да видим и колко ще се съберем в неделя? Предлагам обаче да изместим с един час срещата - за 12 ч., защото Шуми ще побеждава до към 11 ч. и да има един час за придвижване. Аз ще съм там, а ако няма ремонти поне ще изкоментираме Гран При на Китай, което е от 9,00 чП.С. rustson съм го отписал :D На кой друг да пиша отсъствие?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация в неделя 01.10.2006 г. - Сточна гара
Collapse
X
-
sasco
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5356тук ще намериш отг. на въпроса.Надявам се и аз да дойда....сега вече имам доста св. време ,тъй като съм контузен и съм болнични...
Коментар
-
nickybg87 написа:Ех как искам и аз да дойда, да не говориме, че ми е под гъза ама как пък може точно тая неделя да съм дежурен в работата...Искаше ми се да се запознаеме, че аз нали съм новак...имам разни въпросчета, но дано на следващата да мога да дойдаFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:nickybg87 написа:Ех как искам и аз да дойда, да не говориме, че ми е под гъза ама как пък може точно тая неделя да съм дежурен в работата...Искаше ми се да се запознаеме, че аз нали съм новак...имам разни въпросчета, но дано на следващата да мога да дойдаFiat Brava 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар