Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ще ходи на ИТАЛФЕСТА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bratchedda написа:
    Stoyo написа:
    Аз лично, ще се присъединя към колегите от Алфа форума, тъй като не виждам много хора тук до сега да са изявили желание да пътуваме заедно!Така, че май най-добре да се видим на тяхната среща!
    Без да се обиждаш , ама не виждаш желаещи защото някои хора са нерешителни душици и не поемат инициатива да се събереме и да си перкаме Фиатчета без примеси на други коли макар и били те пак италианки Аз предпочитам да съм сам и пак ще сме само Фиатове :D Аи ще се видиме на Итал Феста
    Не намирам причина точно АЗ да се обиждам на каквото и да е, все пак си мисля че има други колеги които са "ФИАТ фанатици" и ако някой от тях организира среща на Фиатките, би било добре!
    FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
    FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
    FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Stoyo написа:
      Bratchedda написа:
      Stoyo написа:
      Аз лично, ще се присъединя към колегите от Алфа форума, тъй като не виждам много хора тук до сега да са изявили желание да пътуваме заедно!Така, че май най-добре да се видим на тяхната среща!
      Без да се обиждаш , ама не виждаш желаещи защото някои хора са нерешителни душици и не поемат инициатива да се събереме и да си перкаме Фиатчета без примеси на други коли макар и били те пак италианки Аз предпочитам да съм сам и пак ще сме само Фиатове :D Аи ще се видиме на Итал Феста
      Не намирам причина точно АЗ да се обиждам на каквото и да е, все пак си мисля че има други колеги които са "ФИАТ фанатици" и ако някой от тях организира среща на Фиатките, би било добре!
      Ами да де ама няма значение дали са фанатици или просто фенове. Важното беше да караме само Фиатчета , панимаиш?! А за феновете и фанатиците мога да кажа само че явно има защо да се кефат на марката , при условие че това ми е първи Фиат които имам и въпреки помията която изливат някои невежи за марката се оказа че не е така и Фиатките са супер коли. Като си се грижиш за тях . Аиде да не отклоняваме ми със здраве и ще се видиме на Итал феста , както и с когото и да карате ви пожелавам лек и безавариен път :D

Hot!!!

Коментар

Аз също смятам да дойда на срещата. Ще ми е приятно да се запозная с доста хора от вашия форум.

Коментар

Working...
        X