Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в София: четвъртък, 28.09, "О! Шипка" в Люлин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подкрепям идеята на kiro_of_the_day. И аз мислех да предложа нещо такова на сбирката. Малко ще се усложни организацията, но се надявам във всеки район да се намери по един активист, който да организира работата. :D И като стана дума за организация, kluchar: ако ти е на път - запази маса, че не съм сигурен дали ще стане по телефона и да не се наложи да се разкарвам от центъра до Люлин и обратно (и после пак до Люлин)!
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Като пуснал темата, да кажа две думи за срещата. Със запазването на масата нямаше проблем, благодарение на Kluchar.Събрахме се десетина души (явно дъждовното време и отдалечеността на Люлин попречиха да сме повече). Порицание за обещалите и не дошли! Е, поприказвахме си (не се скарахме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ), хапнахме, пихме по бира... В отговор на изказаните предложения за промяна мястото за срещи, Pinky се сети за заведение в Лагера и пое ангажимента да го провери, снима и да докладва тук (е, в другата тема вероятно). :D
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да малко хора бяхме, но дъжда не ни спря.

Коментар

Виноват ама ми попречи не само времето!
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
            Виноват ама ми попречи не само времето!
            Айде, айде, не се оправдавай! Тия шефове(жените ни) все ще измислят нещо , ама аз се отскубнах снощи

Коментар

Working...
            X