Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в София: четвъртък, 28.09, "О! Шипка" в Люлин
Collapse
X
-
Люлин е далечко за повечто хора. Дайте нещо по-централно да да дойдем и ние. Айде да не е Екото, някое друго да е, ама да не е на майната си бре. Час и нещо ми е от Люлин до Мотописта. Щото така пак ще има наште на ваште сБирки и т.н.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
x 1/9 написа:Люлин е далечко за повечто хора. Дайте нещо по-централно да да дойдем и ние. Айде да не е Екото, някое друго да е, ама да не е на майната си бре. Час и нещо ми е от Люлин до Мотописта. Щото така пак ще има наште на ваште сБирки и т.н.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Лощо няма! Люлин да е. Не искам никого да обидя с местожителството му. Споделям личното си мнение. Само дето хората от Дружба, Центъра, Иван Вазов и т.н. ще се въздържат да дойдат. Моята работа е до Руското посолство, правете сметка до Люлин колко врме би ми отнело да се придвижа при положение че бачкам до 6 и 30! Молбата и апела ми е - нека има толерантност и разбиране по отношение на мястото за седмичните срещи. В противен случай няма само аз да съм отпадналия.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
rustson написа:И на мен не ми е никак близко но всеки път се вдигам от центъра и идвам ! Така че ще гледам да съм там утре!lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
Не, вижте, колегата е прав от Мотописта до Люлин е 15-тина километра по околовръстното. Освен това има и хора от Дървеница, Младост, Дружба, които също биха дошли, ако изберем някое по-приемливо място. Както казваше в една тема hit-ko(беше повдигнал въпроса националната среща да е в средата на България, за да е удобно на повече и да е на равно разстояние), трябва да се избере място на равно разстояние за всички. Аз съм сигурен, че ако срещата не е в Люлин, люлинци ще намалеят, защото и те ще кажат, че им е далече. Не искам да обиждам никой , но не трябва да се поставяме в прекалено не равностойно положение. Но пък от друга страна все на някой няма да му е удобно, но не може да са концентрирани срещите в единия край на София. Аз съм в Горна баня и на мен си ми е добре в Люлин(8 км са, но на фона на 60-70, които минавам на ден са нищо).Иначе и аз ще гледам да дойда, че отдавна не съм идвал.
Коментар
-
Защо не редувате срещите бре пичове!? Тая седмица в Люлин, другата - еди къде си... В София да не го укъсахте откъм кръчми... Предложението ми е да се изберат 3,4,5 места и срещите да се редуват. Примерно първата седмица от месеца - Люлин, втората - Младост и т.н.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ако може пишете за промяната на срещата в бъдеще тук, че да не цапаме темата: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9624
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар