Ще има ли някакви промени в дните на организиране на срещите? Как ще се провеждат - всяка седмица или през седмица? Ще се промени ли мястото на срещата за запиване и отремонтиране?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли промяна на квартала за срещи "на маса"?
Collapse
X
-
Не знам дали ще има промени, ето моето предложение за тази седмица:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9627ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
-
Така, понеже един колега повдигна въпроса, Люлин може би не е най-удобното място за всички искам да задам въпроса: Да бъде ли преместена срещата "на маса" в друг квартал? Значи целта е да се разбере имали смисъл да е в Люлин? Наистина ли там са концентрирани повечето потребители на форума? Колко са хората от Люлин, който редовно посещават срещата "на маса"?Да не се окаже, че хората от другите квартали са повече и са ощетени да пътувам повече, за разлика от хората, които са на 100 метра от пицарията и не идват
Според мен не уместно срещата да е в единия край на София! Надявам се да се включите в дискусията по-активно
Коментар
-
На мен ми се ще също да е по-централно. Ветрило не беше добър избор защото нямаше места за паркиране и беше тъпкана винаги. Трябва да се започне сопределяне на условията. Мисля че мястото трябва да отговаря на следните прости условия и надявам се сте съгласни с това:1. Да е на централно или поне около центъра място-това за да идваме навреме. От 6 до 7 са най-големите за дръствания. Централно за София, не става въпрос за центъра.2. Да не е тъпкано, за да може да се седне. Това е лесно, просто да е през седмицата, без петък и събота. Смятам неделята за през седмицата. Даже предложението ми е да е някъде около Сточна гара, първо на консултации, оставяме колите и отиваме на пииване и хапване.3. Да има големи маси и да не е супер скъпо.Хората от сточна гара могат да дадат предложение за прилично такова място, което да отговаря на горните критерии.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И тук да кажа, че подкрепям идеята на kiro_of_the_day да се редуват местата за сбирките през седмицата. Както предложи и kluchar, може да са кръчми в 4 различни квартала. Мисля че с малко повече организация и желание така ще можем да се видим повече хора - и да пропусне някой среща, защото мястото му е далеч, следващата среща вероятно ще е на удобно за него място и той ще се накани.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
rustson написа:Евъргриина в студентски е идеал петров! Място за паркиране бол, хубава манджичка, приятна обстановка, убаи сервитьорки!!! Какво му требе на човека!lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Stoyo написа:Има О!Шипка и в Студ. град например! Там поне място за паркиране не е като да нямаrustson написа:Евъргриина в студентски е идеал петров! Място за паркиране бол, хубава манджичка, приятна обстановка, убаи сервитьорки!!! Какво му требе на човека!
Коментар
-
geshabeli написа:На мен ми се ще също да е по-централно. Ветрило не беше добър избор защото нямаше места за паркиране и беше тъпкана винаги. Трябва да се започне сопределяне на условията. Мисля че мястото трябва да отговаря на следните прости условия и надявам се сте съгласни с това:1. Да е на централно или поне около центъра място-това за да идваме навреме. От 6 до 7 са най-големите задръствания. Централно за София, не става въпрос за центъра.2. Да не е тъпкано, за да може да се седне. Това е лесно, просто да е през седмицата, без петък и събота. Смятам неделята за през седмицата. Даже предложението ми е да е някъде около Сточна гара, първо на консултации, оставяме колите и отиваме на пииване и хапване.3. Да има големи маси и да не е супер скъпо.Хората от сточна гара могат да дадат предложение за прилично такова място, което да отговаря на горните критерии.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Абе колеги какво ще кажете за Хепито в Мол ъв София!!!! Има подземен паркинг не-палтен до 2-часа престой и страхотни манджички и обслужване!Мисля че е супер място да се сбираме! Мен ми е любимо и мисля че мога да запитам за запазване на маса, познавам сервитьоркитеJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Абе колеги какво ще кажете за Хепито в Мол ъв София!!!! Има подземен паркинг не-палтен до 2-часа престой и страхотни манджички и обслужване!Мисля че е супер място да се сбираме! Мен ми е любимо и мисля че мога да запитам за запазване на маса, познавам сервитьоркитеТи затова ли не идваш по срещите - само там киснеш и задяваш сервитьорките, а
?
Коментар
-
rustson написа:Абе колеги какво ще кажете за Хепито в Мол ъв София!!!! Има подземен паркинг не-палтен до 2-часа престой и страхотни манджички и обслужване!Мисля че е супер място да се сбираме! Мен ми е любимо и мисля че мога да запитам за запазване на маса, познавам сервитьоркитеFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар