Ще има ли някакви промени в дните на организиране на срещите? Как ще се провеждат - всяка седмица или през седмица? Ще се промени ли мястото на срещата за запиване и отремонтиране?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли промяна на квартала за срещи "на маса"?
Collapse
X
-
Не знам дали ще има промени, ето моето предложение за тази седмица:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9627ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
-
Така, понеже един колега повдигна въпроса, Люлин може би не е най-удобното място за всички искам да задам въпроса: Да бъде ли преместена срещата "на маса" в друг квартал? Значи целта е да се разбере имали смисъл да е в Люлин? Наистина ли там са концентрирани повечето потребители на форума? Колко са хората от Люлин, който редовно посещават срещата "на маса"? Да не се окаже, че хората от другите квартали са повече и са ощетени да пътувам повече, за разлика от хората, които са на 100 метра от пицарията и не идват Според мен не уместно срещата да е в единия край на София! Надявам се да се включите в дискусията по-активно
Коментар
-
На мен ми се ще също да е по-централно. Ветрило не беше добър избор защото нямаше места за паркиране и беше тъпкана винаги. Трябва да се започне сопределяне на условията. Мисля че мястото трябва да отговаря на следните прости условия и надявам се сте съгласни с това:1. Да е на централно или поне около центъра място-това за да идваме навреме. От 6 до 7 са най-големите за дръствания. Централно за София, не става въпрос за центъра.2. Да не е тъпкано, за да може да се седне. Това е лесно, просто да е през седмицата, без петък и събота. Смятам неделята за през седмицата. Даже предложението ми е да е някъде около Сточна гара, първо на консултации, оставяме колите и отиваме на пииване и хапване.3. Да има големи маси и да не е супер скъпо.Хората от сточна гара могат да дадат предложение за прилично такова място, което да отговаря на горните критерии.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И тук да кажа, че подкрепям идеята на kiro_of_the_day да се редуват местата за сбирките през седмицата. Както предложи и kluchar, може да са кръчми в 4 различни квартала. Мисля че с малко повече организация и желание така ще можем да се видим повече хора - и да пропусне някой среща, защото мястото му е далеч, следващата среща вероятно ще е на удобно за него място и той ще се накани.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
rustson написа:Евъргриина в студентски е идеал петров! Място за паркиране бол, хубава манджичка, приятна обстановка, убаи сервитьорки!!! Какво му требе на човека!lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Stoyo написа:Има О!Шипка и в Студ. град например! Там поне място за паркиране не е като да нямаrustson написа:Евъргриина в студентски е идеал петров! Място за паркиране бол, хубава манджичка, приятна обстановка, убаи сервитьорки!!! Какво му требе на човека!
Коментар
-
geshabeli написа:На мен ми се ще също да е по-централно. Ветрило не беше добър избор защото нямаше места за паркиране и беше тъпкана винаги. Трябва да се започне сопределяне на условията. Мисля че мястото трябва да отговаря на следните прости условия и надявам се сте съгласни с това:1. Да е на централно или поне около центъра място-това за да идваме навреме. От 6 до 7 са най-големите задръствания. Централно за София, не става въпрос за центъра.2. Да не е тъпкано, за да може да се седне. Това е лесно, просто да е през седмицата, без петък и събота. Смятам неделята за през седмицата. Даже предложението ми е да е някъде около Сточна гара, първо на консултации, оставяме колите и отиваме на пииване и хапване.3. Да има големи маси и да не е супер скъпо.Хората от сточна гара могат да дадат предложение за прилично такова място, което да отговаря на горните критерии.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Абе колеги какво ще кажете за Хепито в Мол ъв София!!!! Има подземен паркинг не-палтен до 2-часа престой и страхотни манджички и обслужване!Мисля че е супер място да се сбираме! Мен ми е любимо и мисля че мога да запитам за запазване на маса, познавам сервитьоркитеJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Абе колеги какво ще кажете за Хепито в Мол ъв София!!!! Има подземен паркинг не-палтен до 2-часа престой и страхотни манджички и обслужване!Мисля че е супер място да се сбираме! Мен ми е любимо и мисля че мога да запитам за запазване на маса, познавам сервитьорките
Коментар
-
rustson написа:Абе колеги какво ще кажете за Хепито в Мол ъв София!!!! Има подземен паркинг не-палтен до 2-часа престой и страхотни манджички и обслужване!Мисля че е супер място да се сбираме! Мен ми е любимо и мисля че мога да запитам за запазване на маса, познавам сервитьоркитеFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар