italiano_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колеги тази вечер ще става голям бои смисал снощи щях да права с един 1 в 1 но тоя ми доиде с 10+ хора и аз се чупих но неска сам си уредил среща боя ще е в белащица на центара за сега от моя страна са 4 коли с по 5 човека и 5-ма бивши затворници ако някои иска да се присаедини кам мен нека се обади 0896776964 боя ще бади в 9 вечера някадеkara fiat bravo na maslooooo
Коментар
-
Силно съм разочарован от случващото се тук. Бях решил да помогна с дрешки, тъй като пари не дарявам (принципи). Наложи ми се да излезна в чужбина за 24 часа и гледам един член на форума си е повярвал малко повечко от необходимото. Визирам колеката Мерил, която мисля, че трябва да се вземе в ръце.1. Аз, а и повечето хора ходим на работа в работните дни и особено по частните фирми работното време е до, а и след 18 часа.2. Разбирам, че колежката е силно заинтересована дарението да се случи и уважавам желанието й да помогне, но абсолютно нищо не й дава право да квалифицира мен и другите, които не са присъствали на обявената от нея среща. Квалификацията е наказуема.3. На мен лично не ми се чете кой кого и как ще бие.4. Определено няма да дойда скоро на среща на Фиат форум - България, раздел Пловдив. Който иска да се вижда с мен, той знае къде съм и как да ме намери.5. Докладвам си поста до модератор, защото аз лично се чувствам обиден от квалификацията на Мерил и смятам, че трябва да се вземат мерки. Никой тук няма право да обижда, НИКОЙ!Всичко най-добро.П.П. Дарителската кампания в момента има привкус на изнудване благодарение на Мерил. Това е личното ми мнение.
Коментар
-
Meril
Airfan написа:Силно съм разочарован от случващото се тук. Бях решил да помогна с дрешки, тъй като пари не дарявам (принципи). Наложи ми се да излезна в чужбина за 24 часа и гледам един член на форума си е повярвал малко повечко от необходимото. Визирам колеката Мерил, която мисля, че трябва да се вземе в ръце.1. Аз, а и повечето хора ходим на работа в работните дни и особено по частните фирми работното време е до, а и след 18 часа.2. Разбирам, че колежката е силно заинтересована дарението да се случи и уважавам желанието й да помогне, но абсолютно нищо не й дава право да квалифицира мен и другите, които не са присъствали на обявената от нея среща. Квалификацията е наказуема.3. На мен лично не ми се чете кой кого и как ще бие.4. Определено няма да дойда скоро на среща на Фиат форум - България, раздел Пловдив. Който иска да се вижда с мен, той знае къде съм и как да ме намери.5. Докладвам си поста до модератор, защото аз лично се чувствам обиден от квалификацията на Мерил и смятам, че трябва да се вземат мерки. Никой тук няма право да обижда, НИКОЙ!Всичко най-добро.П.П. Дарителската кампания в момента има привкус на изнудване благодарение на Мерил. Това е личното ми мнение.
Коментар
-
meril написа:Airfan написа:Силно съм разочарован от случващото се тук. Бях решил да помогна с дрешки, тъй като пари не дарявам (принципи). Наложи ми се да излезна в чужбина за 24 часа и гледам един член на форума си е повярвал малко повечко от необходимото. Визирам колеката Мерил, която мисля, че трябва да се вземе в ръце.1. Аз, а и повечето хора ходим на работа в работните дни и особено по частните фирми работното време е до, а и след 18 часа.2. Разбирам, че колежката е силно заинтересована дарението да се случи и уважавам желанието й да помогне, но абсолютно нищо не й дава право да квалифицира мен и другите, които не са присъствали на обявената от нея среща. Квалификацията е наказуема.3. На мен лично не ми се чете кой кого и как ще бие.4. Определено няма да дойда скоро на среща на Фиат форум - България, раздел Пловдив. Който иска да се вижда с мен, той знае къде съм и как да ме намери.5. Докладвам си поста до модератор, защото аз лично се чувствам обиден от квалификацията на Мерил и смятам, че трябва да се вземат мерки. Никой тук няма право да обижда, НИКОЙ!Всичко най-добро.не че нещо ама ти малко порекали наистина.тва с даренията наистина не е лошо.щом е за деца .и съм обеден че много колеги от форума ще се присаеденят.ама ти направо се поизложи малко .нищо лично.П.П. Дарителската кампания в момента има привкус на изнудване благодарение на Мерил. Това е личното ми мнение.fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
meril написа:Airfan написа:...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар