Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

italiano_ написа:
    колега илкол маи си много отворен а зашто не доидеш да те видим а ами само ми говорите глупости сьс колегата jtd.неми се правете на цара ставали а.
    Да пишем грамотно на български език

Коментар

хахахах тоя пич Италиано просто ме разбива.....Човек честно ти казвам не се базикам ще си отворя една тетрадка да си записвам постовете ти няма втори такива....направо къртиш мивките!
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

колеги тази вечер ще става голям бои смисал снощи щях да права с един 1 в 1 но тоя ми доиде с 10+ хора и аз се чупих но неска сам си уредил среща боя ще е в белащица на центара за сега от моя страна са 4 коли с по 5 човека и 5-ма бивши затворници ако някои иска да се присаедини кам мен нека се обади 0896776964 боя ще бади в 9 вечера някаде
        kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

ахаххагледай ги кви работи хахаххамомци имам окачване за фиат браво билстаин само амортесиорите спортни са цена около 400 кинта и 4 те може и коментар
          alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Силно съм разочарован от случващото се тук. Бях решил да помогна с дрешки, тъй като пари не дарявам (принципи). Наложи ми се да излезна в чужбина за 24 часа и гледам един член на форума си е повярвал малко повечко от необходимото. Визирам колеката Мерил, която мисля, че трябва да се вземе в ръце.1. Аз, а и повечето хора ходим на работа в работните дни и особено по частните фирми работното време е до, а и след 18 часа.2. Разбирам, че колежката е силно заинтересована дарението да се случи и уважавам желанието й да помогне, но абсолютно нищо не й дава право да квалифицира мен и другите, които не са присъствали на обявената от нея среща. Квалификацията е наказуема.3. На мен лично не ми се чете кой кого и как ще бие.4. Определено няма да дойда скоро на среща на Фиат форум - България, раздел Пловдив. Който иска да се вижда с мен, той знае къде съм и как да ме намери.5. Докладвам си поста до модератор, защото аз лично се чувствам обиден от квалификацията на Мерил и смятам, че трябва да се вземат мерки. Никой тук няма право да обижда, НИКОЙ!Всичко най-добро.П.П. Дарителската кампания в момента има привкус на изнудване благодарение на Мерил. Това е личното ми мнение.

Коментар

Airfan написа:
              Силно съм разочарован от случващото се тук. Бях решил да помогна с дрешки, тъй като пари не дарявам (принципи). Наложи ми се да излезна в чужбина за 24 часа и гледам един член на форума си е повярвал малко повечко от необходимото. Визирам колеката Мерил, която мисля, че трябва да се вземе в ръце.1. Аз, а и повечето хора ходим на работа в работните дни и особено по частните фирми работното време е до, а и след 18 часа.2. Разбирам, че колежката е силно заинтересована дарението да се случи и уважавам желанието й да помогне, но абсолютно нищо не й дава право да квалифицира мен и другите, които не са присъствали на обявената от нея среща. Квалификацията е наказуема.3. На мен лично не ми се чете кой кого и как ще бие.4. Определено няма да дойда скоро на среща на Фиат форум - България, раздел Пловдив. Който иска да се вижда с мен, той знае къде съм и как да ме намери.5. Докладвам си поста до модератор, защото аз лично се чувствам обиден от квалификацията на Мерил и смятам, че трябва да се вземат мерки. Никой тук няма право да обижда, НИКОЙ!Всичко най-добро.П.П. Дарителската кампания в момента има привкус на изнудване благодарение на Мерил. Това е личното ми мнение.
              Явно съм криво разбрана.Не знам защо Колега решихте,че поста ми се отнася за Вас,мисля,че там визирам хората ,които нито писаха нито се обадиха,нито казаха кога им е удобдно или неудобно...Точно Вие казахте,че няма да Ви има.Съжелявам,че да направим нещо добро заедно звучи като изнудване.Ок,аз бях до тук.Нямам против да се вземат мерки,щом като някой съм обидила.

Коментар

meril написа:
                Airfan написа:
                Силно съм разочарован от случващото се тук. Бях решил да помогна с дрешки, тъй като пари не дарявам (принципи). Наложи ми се да излезна в чужбина за 24 часа и гледам един член на форума си е повярвал малко повечко от необходимото. Визирам колеката Мерил, която мисля, че трябва да се вземе в ръце.1. Аз, а и повечето хора ходим на работа в работните дни и особено по частните фирми работното време е до, а и след 18 часа.2. Разбирам, че колежката е силно заинтересована дарението да се случи и уважавам желанието й да помогне, но абсолютно нищо не й дава право да квалифицира мен и другите, които не са присъствали на обявената от нея среща. Квалификацията е наказуема.3. На мен лично не ми се чете кой кого и как ще бие.4. Определено няма да дойда скоро на среща на Фиат форум - България, раздел Пловдив. Който иска да се вижда с мен, той знае къде съм и как да ме намери.5. Докладвам си поста до модератор, защото аз лично се чувствам обиден от квалификацията на Мерил и смятам, че трябва да се вземат мерки. Никой тук няма право да обижда, НИКОЙ!Всичко най-добро.не че нещо ама ти малко порекали наистина.тва с даренията наистина не е лошо.щом е за деца .и съм обеден че много колеги от форума ще се присаеденят.ама ти направо се поизложи малко .нищо лично.П.П. Дарителската кампания в момента има привкус на изнудване благодарение на Мерил. Това е личното ми мнение.
                Явно съм криво разбрана.Не знам защо Колега решихте,че поста ми се отнася за Вас,мисля,че там визирам хората ,които нито писаха нито се обадиха,нито казаха кога им е удобдно или неудобно...Точно Вие казахте,че няма да Ви има.Съжелявам,че да направим нещо добро заедно звучи като изнудване.Ок,аз бях до тук.Нямам против да се вземат мерки,щом като някой съм обидила.
                не че нещо ама ти малко порекали наистина.тва с даренията наистина не е лошо.щом е за деца .и съм обеден че много колеги от форума ще се присаеденят.ама ти направо се поизложи малко . нищо лично.
                fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

meril написа:
                  Airfan написа:
                  ...
                  Прекалено крайно и инвазивно действаш. Да подтикнеш хората да направят добро като ги квалифицираш и упрекваш, че не са дошли на срещата, организирана от теб не е тактика, която ще доведе до успех. Добро трябва да се прави с добро и от сърце, а не по принуда. Съгласи се, че не всеки може, а и има хора, които не искат да даряват. Такъв е животът - твоите усилия трябва да се ограничават до призивите за дарения, но без обидни квалификации. В интернет вървят хиляди кампании за набиране на средства, представи си, че представителите на всяка една от тях започнат да обиждат всеки, който не е дарил. Какво ще стане тогава? Правилно ли е? А може ли да се дари на всеки? Задай си тези въпроси и ще видиш, че не си съвсем права.Поздрави

Коментар

Working...
                  X