Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не ядоса ме факта че някои се прават на много устроумни и на такива каквито не са
    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

всяка една от думите които сам написал я има в тълковен речник и е общо приета такче смятам че не сам обидил никои конкретно и това предупреждение е неуместно от страна на модератора

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
        всяка една от думите които сам написал я има в тълковен речник и е общо приета такче смятам че не сам обидил никои конкретно и това предупреждение е неуместно от страна на модератора
        Припомням на потребителя, че правилата важат и за ЛС.

Коментар

ако исаш мога да ти го пиша и не на лс все ми е едно просто ти прав ми писа там

Коментар

blqblqblqblqblq написа:
            ilkor написа:
            Колеги, от известно време във форума се подвизава един натрапник който открито обижда колежката Meril. Понеже знам че чете тази тема искам да му кажа че при следващ опит колежката ще подаде жалба в полицията, а аз ще предоставя списък на всички адреси от които е писал. За късмет те са от български интернет доставчици и лесно ще може да се направи връзка кой стои зад това.
            Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
            Обида към администратора.... :D :D :D :D :D :D ................................

Коментар

Сори че спамим в темата но тоя индивид явно ще излезе по твърдоглав от колкото ми се искаше. Няма проблем защото аз получавам СМС при всеки негов пост - няма проблем да подежуря малко Хубавото е че след всяка смяна на адреса базата за сравнение расте и администраторите на Вестител.бг лесно ще разпознаят източника

Коментар

ilkor написа:
                Сори че спамим в темата но тоя индивид явно ще излезе по твърдоглав от колкото ми се искаше. Няма проблем защото аз получавам СМС при всеки негов пост - няма проблем да подежуря малко Хубавото е че след всяка смяна на адреса базата за сравнение расте и администраторите на Вестител.бг лесно ще разпознаят източника
                После ще му е доста зле на момчето!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Сори че и аз спамя... но какво може да стане с човек, който спами в интернет и обижда хората ?!
                  Grande Punto 1.3 75 hp
                  Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
                    Сори че и аз спамя... но какво може да стане с човек, който спами в интернет и обижда хората ?!
                    Той не само спами и обижда хората,и друго прави ама..................само той си знае!Просто е глупаво вече от негова страна да се регва постоянно!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

staik написа:
                      Текст от НК:Раздел VII Обида и клеветаЧл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.(2) Ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание.Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:1. нанесена публично;2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146 .Чл. 148а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи устно, чрез печатни произведения или по друг начин данни, обстоятелства или твърдения за другиго, основаващи се на неправомерно придобита информация от архива на Министерството на вътрешните работи, се наказва с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева.В случая може да получи приятелски съвет повече да не прави така ...Но колежката твърдо е решила да доведе нещата до край вече има заведена преписка и за телефонен тормоз.Определено става дума за медицински случай ...

Коментар

ilkor написа:
                        staik написа:
                        Текст от НК:Раздел VII Обида и клеветаЧл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.(2) Ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание.Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:1. нанесена публично;2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146 .Чл. 148а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи устно, чрез печатни произведения или по друг начин данни, обстоятелства или твърдения за другиго, основаващи се на неправомерно придобита информация от архива на Министерството на вътрешните работи, се наказва с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева.В случая може да получи приятелски съвет повече да не прави така ...Но колежката твърдо е решила да доведе нещата до край вече има заведена преписка и за телефонен тормоз.Определено става дума за медицински случай ...
                        Сипнете му на копе**то...
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                          Ще му сипнен,няма къде да отиде!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                            Tqnkata написа:
                            Ще му сипнен,няма къде да отиде!
                            Аз много ненавиждам мъже,който се правят на много силни и могъщи чрез жени в смисъл малтретират ги,унижават ги и така нататака....такъв тип хора за просто едни слаби и комплексирани душици,който дълбоко в себе си го знаят това и не искат да си го признаят и за тва го избива примерно на агресия към жена щото знае,че тя е слаба и няма как да върне....На тоя,който пише глупости тука на колежката само ще кажа-Пич като си много голям бабаит ела ми ги пиши на мен някви такива....още до като си в компютърната зала ще те намера и ще те изнеса с парцалите.
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

колега илкол маи си много отворен а зашто не доидеш да те видим а ами само ми говорите глупости сьс колегата jtd.неми се правете на цара ставали а.
                              jtd

Коментар

italiano_ написа:
                                колега илкол маи си много отворен а зашто не доидеш да те видим а ами само ми говорите глупости сьс колегата jtd.неми се правете на цара ставали а.
                                Как може да има толкова неграмотни в този сайт!!! Научете се първо да пишете и после бъдете велики!Тянка,писала съм ти на лични.

Коментар

Working...
                                X