не ядоса ме факта че някои се прават на много устроумни и на такива каквито не са
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blqblqblqblqblq написа:ilkor написа:Колеги, от известно време във форума се подвизава един натрапник който открито обижда колежката Meril. Понеже знам че чете тази тема искам да му кажа че при следващ опит колежката ще подаде жалба в полицията, а аз ще предоставя списък на всички адреси от които е писал. За късмет те са от български интернет доставчици и лесно ще може да се направи връзка кой стои зад това.
Коментар
-
Сори че спамим в темата но тоя индивид явно ще излезе по твърдоглав от колкото ми се искаше. Няма проблем защото аз получавам СМС при всеки негов пост - няма проблем да подежуря малко Хубавото е че след всяка смяна на адреса базата за сравнение расте и администраторите на Вестител.бг лесно ще разпознаят източника
Коментар
-
ilkor написа:Сори че спамим в темата но тоя индивид явно ще излезе по твърдоглав от колкото ми се искаше. Няма проблем защото аз получавам СМС при всеки негов пост - няма проблем да подежуря малко Хубавото е че след всяка смяна на адреса базата за сравнение расте и администраторите на Вестител.бг лесно ще разпознаят източникаФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
staik написа:Сори че и аз спамя... но какво може да стане с човек, който спами в интернет и обижда хората ?!
Коментар
-
ilkor написа:staik написа:Сори че и аз спамя... но какво може да стане с човек, който спами в интернет и обижда хората ?!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
J T D написа:Tqnkata написа:Сипнете му на копе**то...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Meril
italiano_ написа:колега илкол маи си много отворен а зашто не доидеш да те видим а ами само ми говорите глупости сьс колегата jtd.неми се правете на цара ставали а.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар