kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Колеги, от известно време във форума се подвизава един натрапник който открито обижда колежката Meril. Понеже знам че чете тази тема искам да му кажа че при следващ опит колежката ще подаде жалба в полицията, а аз ще предоставя списък на всички адреси от които е писал. За късмет те са от български интернет доставчици и лесно ще може да се направи връзка кой стои зад това.
Коментар
-
ilkor написа:Колеги, от известно време във форума се подвизава един натрапник който открито обижда колежката Meril. Понеже знам че чете тази тема искам да му кажа че при следващ опит колежката ще подаде жалба в полицията, а аз ще предоставя списък на всички адреси от които е писал. За късмет те са от български интернет доставчици и лесно ще може да се направи връзка кой стои зад това.
Коментар
-
blqblqblqblqblq написа:ilkor написа:Колеги, от известно време във форума се подвизава един натрапник който открито обижда колежката Meril. Понеже знам че чете тази тема искам да му кажа че при следващ опит колежката ще подаде жалба в полицията, а аз ще предоставя списък на всички адреси от които е писал. За късмет те са от български интернет доставчици и лесно ще може да се направи връзка кой стои зад това.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:blqblqblqblqblq написа:ilkor написа:Колеги, от известно време във форума се подвизава един натрапник който открито обижда колежката Meril. Понеже знам че чете тази тема искам да му кажа че при следващ опит колежката ще подаде жалба в полицията, а аз ще предоставя списък на всички адреси от които е писал. За късмет те са от български интернет доставчици и лесно ще може да се направи връзка кой стои зад това.
Got nos?
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:blqblqblqblqblq написа:ilkor написа:Колеги, от известно време във форума се подвизава един натрапник който открито обижда колежката Meril. Понеже знам че чете тази тема искам да му кажа че при следващ опит колежката ще подаде жалба в полицията, а аз ще предоставя списък на всички адреси от които е писал. За късмет те са от български интернет доставчици и лесно ще може да се направи връзка кой стои зад това.
Коментар
-
така абе не бях влизал от бая време в форума че нямах никакво свободно и неска влизам и що да видя някои си се надахва на някои друг праи самоинициатива и почва да нарежда другите по танкия начин тряти пак пише пални глупости та сега ще ви напиша нещо което сметнаь че трябва да ви го кажаkara fiat bravo na maslooooo
Коментар
-
1. гледам един се надахва на друг -еми излезте на патя и направете една драпка или направете едно балканско каране кадето се покаже кои какво можи и какво не а не само на думи 2. гледам пише че хората които гледали сеир имали повече ум в главата - не хората които правят този сеир не им пука дали ще им се развали колата или не те си правят кефа а хората които гледат само сир то е защото не могат да си го позволят 3. гледам тука колежката пише за среща ала бала посли се нахвърля върху колегите които не са дошли-цитирам колешката мислех че годините не са от значение за това какво има човек в главата ми колешке ако един отговорен човек които работи и си има напредстава изобщо от такива срещи никога не би направил срещата парво в делничен ден и второ в 18.00 не че нещо но 99% от работното време на балгарския гражданин е от 9.00 до 18.00 а в момента никои няма да рискува да си зареже работата и да излезе по рано за да доиде понеже на следващия ден могат да му кажат недеи идва повече 4.ако някои иска да ми кажи че не сам прав можи да излезе с мен на кафе и да се опита да опревъргае думите ми защото аз имам много аргоменти с които мога да се защитя и да не могат да ми оборят думитекоито сам написали едно заключениетози форум не е за дразги и нападки един кам друг този форум е да се коментират различни неща да се споделя опит и т.н.kara fiat bravo na maslooooo
Коментар
-
Meril
Леле леле...Колега,първо се научи на български Второ благодаря за разбора,който направи.Взимам си бележка! А...и трето,не си чел всичко май
Коментар
-
колешке отделих специално от времето си да прочета какво са писали колегите и кои за кво се е карал и бих казал че един умен човек би направил някаква подобна среща в почивните дни когато хората са свободни и могат да доидат.и аз дали мога да пиша или не мога си е мои проблем ако искаш ела да ме научишkara fiat bravo na maslooooo
Коментар
-
Meril
Хахахаха добре колега,така е...Ваш проблем си е :D За това обещавам да не Ви чета,за да не го коментирам :D :D :D Що се отнася до ученето...късно Ви е мисля
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар