Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добре де аз едно не разбрах понеже закаснях малко ся пари ли тря се сабират или всеки купува нещо и го носи
    fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
    ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

Придържайте се към темата и поне за малко забравете дребните си дразги. Обърнете внимание на това, което колегите се стараят да направят за дечицата.

Коментар

хахахахаха чакаи си Стояне, чакаи сиПридържайте се към заглавието на темата. Всичко останало е спам. Няма да ти се прави постоянно забележка!"Модераторски екип на fiat-bg.org"
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

meril написа:
          Добър вечер!Благодаря на колегите ,които днес уважиха молбата ми! На останалите ще кажа с риск мнението ми да бъде изтрито или каквото ще да е.... Срамувам се! Вас не Ви ли е срам? Ама мъничко поне м!?Добре ли спите? Ако утре имате нужда някой да Ви подаде ръка и той Ви се измее тогава ще спите ли? Сега ако някой ми каже,ама Колежке недей така,те са млади ще падна от смях! Винаги съм си мислила,че годините не са критерий за сиво вещество,но явно съм бъркала! За това Ви казвам,че безразличието,неханието,мълчанието ако щеш Ви прави глупави и безотговорни! Защото освен това как да си направиш колата по-гъзарска и колко си велик въртейки гуми и още един милион щуротий има и ПО-СТОЙНОСТНИ неща в този живот КОЛЕГИ! Като това да накараш едно дете да се усмихне! Ама какво ли Ви занимавам. Има една поговорка и ще я използвам точно сега! За Вас е!Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса! Поздрави!
          Виж Колежке,не е много колегиално да нападаш така хората които не са успели да присъсват на срещата днес.Може спокойно да кажеш какво сте обсъждали и решили за да знаем ние как да се включим.Никой не е казал,че като не сме присъствали не искаме и няма да помогнем на децата,смешно е....ако така разсъжадаваш.Извинявам се за реакцията ми и затова че не дойдох но нямаше как да присъствам на среща от 18:00.Ще помоля някои колеги като няма кво друго да кажат...да не пишат безмислени постове.
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
            meril написа:
            Добър вечер!Благодаря на колегите ,които днес уважиха молбата ми! На останалите ще кажа с риск мнението ми да бъде изтрито или каквото ще да е.... Срамувам се! Вас не Ви ли е срам? Ама мъничко поне м!?Добре ли спите? Ако утре имате нужда някой да Ви подаде ръка и той Ви се измее тогава ще спите ли? Сега ако някой ми каже,ама Колежке недей така,те са млади ще падна от смях! Винаги съм си мислила,че годините не са критерий за сиво вещество,но явно съм бъркала! За това Ви казвам,че безразличието,неханието,мълчанието ако щеш Ви прави глупави и безотговорни! Защото освен това как да си направиш колата по-гъзарска и колко си велик въртейки гуми и още един милион щуротий има и ПО-СТОЙНОСТНИ неща в този живот КОЛЕГИ! Като това да накараш едно дете да се усмихне! Ама какво ли Ви занимавам. Има една поговорка и ще я използвам точно сега! За Вас е!Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса! Поздрави!
            Виж Колежке,не е много колегиално да нападаш така хората които не са успели да присъсват на срещата днес.Може спокойно да кажеш какво сте обсъждали и решили за да знаем ние как да се включим.Никой не е казал,че като не сме присъствали не искаме и няма да помогнем на децата,смешно е....ако така разсъжадаваш.Извинявам се за реакцията ми и затова че не дойдох но нямаше как да присъствам на среща от 18:00.Ще помоля някои колеги като няма кво друго да кажат...да не пишат безмислени постове.
            Това вече е нагло Колега! От седмица питам на кой кога му е удобно и всички мълчат! Когато обявих ден и час,помолих да ги коментираме! Отново тишина! Дадох си телефона за тези,които не могат да дойдат,за да ми кажат! Имам пълно основание да изкажа мнение! Това,че то на Теб не ти харесва,точно тази вечер ще кажа,че ми дреме на шапката! Дали поста ми е безмислен или не е,трудно някой ще си позволи да ми прави оценка! И да смешно е колега,че никой не си направи труда да напише,че не може да дойде или да си използва телефона. О,да смешно е!

Коментар

"Ще помоля някои колеги като няма кво друго да кажат...да не пишат безмислени постове."Някой колеги повече няма да пишат повече ..... това беше!!!Поздрави и от мен .... със здраве!!!

Коментар

meril написа:
                Racer GT написа:
                meril написа:
                Това вече е нагло Колега! От седмица питам на кой кога му е удобно и всички мълчат! Когато обявих ден и час,помолих да ги коментираме! Отново тишина! Дадох си телефона за тези,които не могат да дойдат,за да ми кажат! Имам пълно основание да изкажа мнение! Това,че то на Теб не ти харесва,точно тази вечер ще кажа,че ми дреме на шапката! Дали поста ми е безмислен или не е,трудно някой ще си позволи да ми прави оценка! И да смешно е колега,че никой не си направи труда да напише,че не може да дойде или да си използва телефона. О,да смешно е!
                Аиде по-спокойно моля!!!Тря да се извиняваме че не сме могли да дойдем ли а?Още повече нали за това е този чат който не е присъствал а иска да помогне да разбере как...Не поста ти е безмислен,а реакцията ти...Това че аз неможах да доида,не означава че не искам да помогна...така че ще кажеш ли какво решихте или...
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Решихме,че Пловдивчани ще съберем пари /хахах умирам от смях,пет човека имам предвид,че то пловдивчани много/... И със събраното ще се купят нужни неща за дома. Отделно който може да помогне с дрешки от 0 до 3г.са децата,то колетите при мен. Що се отнася до извинението ,тцъ....Нямаме нужда! Не се приема!

Коментар

meril написа:
                    Решихме,че Пловдивчани ще съберем пари /хахах умирам от смях,пет човека имам предвид,че то пловдивчани много/... И със събраното ще се купят нужни неща за дома. Отделно който може да помогне с дрешки от 0 до 3г.са децата,то колетите при мен.
                    Добре че има точни колеги,които споделиха какво и как ще се помага че ако чакаме организаторката да се поуспокои не се знае кога ще да стане това....Вече не сте 5 човека.... +още един

Коментар

Racer GT написа:
                      meril написа:
                      Решихме,че Пловдивчани ще съберем пари /хахах умирам от смях,пет човека имам предвид,че то пловдивчани много/... И със събраното ще се купят нужни неща за дома. Отделно който може да помогне с дрешки от 0 до 3г.са децата,то колетите при мен.
                      Добре че има точни колеги,които споделиха какво и как ще се помага че ако чакаме организаторката да се поуспокои не се знае кога ще да стане това....Вече не сте 5 човека.... +още един
                      Аха,добре,че има и такива!

Коментар

Само да кажа , че за да има ефект дадена дейност трябва да и се даде повече гласност! Давам пример : Както правят SOS детски селища и там другите по-големи фондации....РЕКЛАМИРАТ постоянно своите кампании, а тук какво става пише се нещо , някъде си и вече се вадят изводи , кой е сериозен и кой не ! А пък за колежката , meril да не се ядосва напразно ми щом се е нагърбила с някаква задача да бъде по дружелюбна и да обяснява, защото нищо няма да постигне иначе.
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Поклон

Коментар

meril написа:
                            Поклон
                            и аз казвам,че няма да сте 5 човека и още един път съжалявам,но късно разбрах.Колежке идеята която май имаше Racer GT беше да разгласиш по на широко из форума за идеята си пусни една тема и обясни за какво става въпрос,а не само тука щото тука сме 10 човека,а из целия форум сме много повече.Суки Хондата май не беше много голяма бегачка а? PB 5976 BC Иване недей се обиждай няма за какво и на кого
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Чета си и немога да разбера: защо аджеба някой решава нещо и в момента ,в който друг не е съгласен с него, този следващия бива "разпънат".Колеги темата за даренията е със статут важна, а и принципно благотворителната акция си е традиция вече във форума. Обаче има много начини човек да помогне и много причини някой да неиска да го направи. Не е коректно, да се обвиняват колегите за решението им!!! Благотворителността не е акт по-принуда, още по-малко е нещо с което трябва да се манипулират хората. Защото дори и да искат да помогнат, те може да бъдат отблъснати по този начин.Много хубаво е ,че има персонална инициатива от страна на колежката и я поздравявам. Обаче с оценките и нахъсването не съм съгласен.
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Здравейте колеги. Този ми пост ще си е чист спам, но ще помоля да ме извините, а пък и след това ще зачистя излишното ако трябва.В събота ще идвам да оглежсдам една Марея в Пловдив, та въпроса ми е евентуално къде може да се закара колата на диагностика в Пловдив?Колата е в центъра - човека имал офис на Главната.Ще съм много благодарен да ме упътите с точен адрес или карта. Предварително благодаря.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X