meril написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
italiano_ написа:колежке мерил каде ште представляваш пловдив 4е неразбрах.
Коментар
-
Meril
Коментар
-
sUkI написа:meril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:sUkI написа:meril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Meril
Добър вечер!Благодаря на колегите ,които днес уважиха молбата ми! На останалите ще кажа с риск мнението ми да бъде изтрито или каквото ще да е.... Срамувам се! Вас не Ви ли е срам? Ама мъничко поне м!?Добре ли спите? Ако утре имате нужда някой да Ви подаде ръка и той Ви се измее тогава ще спите ли? Сега ако някой ми каже,ама Колежке недей така,те са млади ще падна от смях! Винаги съм си мислила,че годините не са критерий за сиво вещество,но явно съм бъркала! За това Ви казвам,че безразличието,неханието,мълчанието ако щеш Ви прави глупави и безотговорни! Защото освен това как да си направиш колата по-гъзарска и колко си велик въртейки гуми и още един милион щуротий има и ПО-СТОЙНОСТНИ неща в този живот КОЛЕГИ! Като това да накараш едно дете да се усмихне! Ама какво ли Ви занимавам. Има една поговорка и ще я използвам точно сега! За Вас е!Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса! Поздрави!
Коментар
-
BUH написа:Tqnkata написа:sUkI написа:meril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:BUH написа:Tqnkata написа:sUkI написа:meril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
meril написа:Добър вечер!Благодаря на колегите ,които днес уважиха молбата ми! На останалите ще кажа с риск мнението ми да бъде изтрито или каквото ще да е.... Срамувам се! Вас не Ви ли е срам? Ама мъничко поне м!?Добре ли спите? Ако утре имате нужда някой да Ви подаде ръка и той Ви се измее тогава ще спите ли? Сега ако някой ми каже,ама Колежке недей така,те са млади ще падна от смях! Винаги съм си мислила,че годините не са критерий за сиво вещество,но явно съм бъркала! За това Ви казвам,че безразличието,неханието,мълчанието ако щеш Ви прави глупави и безотговорни! Защото освен това как да си направиш колата по-гъзарска и колко си велик въртейки гуми и още един милион щуротий има и ПО-СТОЙНОСТНИ неща в този живот КОЛЕГИ! Като това да накараш едно дете да се усмихне! Ама какво ли Ви занимавам. Има една поговорка и ще я използвам точно сега! За Вас е!Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса! Поздрави!
Коментар
-
BUH написа:Tqnkata написа:BUH написа:Tqnkata написа:sUkI написа:meril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар