Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB 5976 BC написа:
    Офффф, малко паляче, това е верно където го казваш че надъхвам, но няма лошо .... това че аз имам малко повече Акъл в главата си е мой плюс! Само не разбрах при кви коли съм ходил да се мазня .... и това което си го написал нещо него схващам, защото или си го написал неправилно или незнам .... аз ли нещо .... "Че коментираш всяка кола ,че всяка е блъскане и ,че всичките гъбаркат с това?"Какво значи "ГЪБАРКАТ" ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
    значи ти си наи големия тарикат,яснооо ти и тоя другия със зелената ’кола’ сте чок бабитите.за ония знам ама за тебе не очаквах такова изказване
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

какьв си ти BUN САМО СЕ ЗАЯЖДАШ С ХОРАТА.И ЗА КОИ СЬС ЗЕЛЕНАТА КОЛА ЗАШТОТО И АЗ ИМАМ ЗЕЛЕНА КОЛА. Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
      jtd

Коментар

PB 5976 BC написа:
        Офффф, малко паляче, това е верно където го казваш че надъхвам, но няма лошо .... това че аз имам малко повече Акъл в главата си е мой плюс! Само не разбрах при кви коли съм ходил да се мазня .... и това което си го написал нещо него схващам, защото или си го написал неправилно или незнам .... аз ли нещо .... "Че коментираш всяка кола ,че всяка е блъскане и ,че всичките гъбаркат с това?"Какво значи "ГЪБАРКАТ" ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
        Виж батко паляк,нямам намерение да падам под твоето ниво.Ти си най-компетентен

Got nos?

Коментар

Ей, кво стана тука бе.... баси. Я се вземете в ръце!

Коментар

BUH написа:
            PB 5976 BC написа:
            значи ти си наи големия тарикат,яснооо ти и тоя другия със зелената ’кола’ сте чок бабитите.за ония знам ама за тебе не очаквах такова изказване
            Ами БУХ, извинявай ама немисля, че с моите постове тук съм чок бабаит, а и мисля, че сме в България, а не в турция, за да пишим така!!!

Коментар

italiano_ написа:
              какьв си ти BUN САМО СЕ ЗАЯЖДАШ С ХОРАТА.И ЗА КОИ СЬС ЗЕЛЕНАТА КОЛА ЗАШТОТО И АЗ ИМАМ ЗЕЛЕНА КОЛА. Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
              не говоря за тебе тои мн добре си знае кои е,и сега кво като казваш истината е заяждане така ли ???Ванка аз си знам каде сам и ще употребявам каквито сметна за добре изрази и говоря за пред последния ти пост, че се правиш на играч ’това че аз имам малко повече Акъл в главата си е мой плюс’ димек останалите сте тапи аи извиняяи...
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

аре вземете се изтрепете вече аааа!!!!!

Коментар

Доста време се сдържаш и по молба на Модератора не участвах в тези кавги, но този път наистина се издразних на разни изрази на колеги и на нелепите и тъпи неща, които са писали.Ще израза мнението си само в този пост и повече няма да пиша в кавгата.Всичко което пиша си е лично мое мнение и не го налагам на никои!Неискам и никой да се засяга...Та PB 5976 BC , колегаМного е тъпо да надъхваш всички, те да ти правят кефа и после да викаш - Аз съм по-умен от тях!Е пак това за мен е висша форма на селения.Няма нищо лошо да ги надъхваш, ама щом си се почувствал добре- замълчи си.Това изказване само по себе си говори достатачно какъв си....дано не си такъв!Аз лично съм присъствал на няколко сбирки...не съм се показвал, но съм наблюдавал как се държите Ти и въпросния индивид с зеленото браво.Той нищо лошо не е казал и няма да казвам нищо за него.Но който е чел тунинг форума може сам да си прави изводи..... Няма да казвам как се държите.Всеки си избира поведението.Аз лично поради тая причина не идвам вече на сбирките.Забелязал съм и друго нещо тук - който кара HGT във форума не е любим на никой.Което е доста тъпо........ А дали е България, Турция и т.н.Няма никакво значение.Но щом е България се пише - "пишем" , не "пишим" !Има и доста други неща, коите ме дразнят, но ще си ги оставя за себе си!И гледам,че Ванката Ви е голям трън в очите.Сега той наистина се пали много бързо, но пък си е такъв, какъвто е.А мазнотийте тук направо текат по клавиатурата.И мисля,че не неговото, а вашито държание е детско.НО пак казвам Вие си решавате как да се държите.И последно за Ванката:Бате успех с турбо проекта.Айде скоро да става да има радост......ей вече няма да има как да те плаша с моята бегачка :D
                  <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                  Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Добро утро! Колеги да вземете да се стегнете малко м? Сега и аз ще напиша няколко реда като единствената до момента жена в пловдивската групичка. Първо аз ви харесвам всички! Ама абсолютно всички! Дори не знам кой зад кой ник стои! Опитвам се да Ви събера за едно добро дело,то взе че стана кавгата! Хайде сега в името на това да забравите кой,какво,кога и как е казал и направил и да минем в добрите! Нужно ли е да Ви казвам,че всеки един от вас е добър,не е нали? Също така ще кажа и още един факт. Това,че мненията Ви са различни по-какъвто и да е въпрос,не означава че не са верни! Всеки е прав за себе си,защото гледната точка е друга.Моята също. Няма да ставам арбитер по-никакъв начин,но отново Ви напомням,че трябва да се уважаваме и да си помагаме. А,вие сте сладури И тъкмо съм започнала да пиша,то в четвъртък 5.11.2009 в 18.00 часа на стадиона. Днес можем да обсъждаме мястото и времето за срещата,ако на някой не му е удобно,но до петък трябва да сме се видяли. Усмихнат ден от мен! Тел.за връзка ,ако някой има въпроси. 0899 138055 Мария.

Коментар

Заради подобни изпълнения,както и опити за потрошаване на лична и нелична собственост на срещите,на същите се събираме десетина човека.Имам впредвид майсторско даване на газ и завиване с пищене на гуми.
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Аз неискам да се карам с никой, нали все пак сме от една "религия"!Тук в този форум сме затова да сме единни, не е ли така?Малко от малко да се сдържаме, за такива глупости!Нека да няма повече такива разправии и да сме приятели, а не врагове.Все пак караме Италиански коли ...

Коментар

meril написа:
                          Добро утро! Колеги да вземете да се стегнете малко м? Сега и аз ще напиша няколко реда като единствената до момента жена в пловдивската групичка. Първо аз ви харесвам всички! Ама абсолютно всички! Дори не знам кой зад кой ник стои! Опитвам се да Ви събера за едно добро дело,то взе че стана кавгата! Хайде сега в името на това да забравите кой,какво,кога и как е казал и направил и да минем в добрите! Нужно ли е да Ви казвам,че всеки един от вас е добър,не е нали? Също така ще кажа и още един факт. Това,че мненията Ви са различни по-какъвто и да е въпрос,не означава че не са верни! Всеки е прав за себе си,защото гледната точка е друга.Моята също. Няма да ставам арбитер по-никакъв начин,но отново Ви напомням,че трябва да се уважаваме и да си помагаме. А,вие сте сладури И тъкмо съм започнала да пиша,то в четвъртък 5.11.2009 в 18.00 часа на стадиона. Днес можем да обсъждаме мястото и времето за срещата,ако на някой не му е удобно,но до петък трябва да сме се видяли. Усмихнат ден от мен! Тел.за връзка ,ако някой има въпроси. 0899 138055 Мария.
                          Аз ще дойда,темата е важна.Всеки може да отдели малко време за срещата.
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm и само двамата с теб ли ще представляваме Пловдивчани? Ужас......

Коментар

Хей момчета, превърнали сте темата в бойно поле. Я по-спокойно и вземете да прочетете още веднъж правилата.

Коментар

naskobg написа:
                                Хей момчета, превърнали сте темата в бойно поле. Я по-спокойно и вземете да прочетете още веднъж правилата.
                                Някой все още не са ги чели!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X