По темата с даренията - аз мога да даря дрешки, тъй като моята кукла е на 3 годинки вече, пари не съм склонен да дарявам попринцип.По темата с автомобилите - вчера видях наживо амортисьорчетата на капака на Ванката и много се изкефих. Скоро и кака Мара ще я почерпя със същото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Airfan написа:По темата с даренията - аз мога да даря дрешки, тъй като моята кукла е на 3 годинки вече, пари не съм склонен да дарявам попринцип.По темата с автомобилите - вчера видях наживо амортисьорчетата на капака на Ванката и много се изкефих. Скоро и кака Мара ще я почерпя със същото.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Честит Първи СнягFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Racer GT написа:sasho_izgrev написа:Честит Първи СнягFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Meril
Коментар
-
Meril
-
sUkI написа:meril написа:sUkI на какво точно се смееш!? Имаш ли представа за какво става дума,за да даваш определения,че сме като малките деца м?
Коментар
-
PB 5976 BC написа:sUkI написа:meril написа:sUkI на какво точно се смееш!? Имаш ли представа за какво става дума,за да даваш определения,че сме като малките деца м?
Got nos?
Коментар
-
Офффф, малко паляче, това е верно където го казваш че надъхвам, но няма лошо .... това че аз имам малко повече Акъл в главата си е мой плюс! Само не разбрах при кви коли съм ходил да се мазня .... и това което си го написал нещо него схващам, защото или си го написал неправилно или незнам .... аз ли нещо .... "Че коментираш всяка кола ,че всяка е блъскане и ,че всичките гъбаркат с това?"Какво значи "ГЪБАРКАТ" ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
sUkI написа:Искам да попитам Модератора J T D и ще го помоля да ми отговори в темата,а не както винаги в скайп.Докога смята безсмислено да ми редактира постовете?Като последният ми пост?ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Шшшш пичове нямате равни просто....Как може постоянно да се държите така бе????Или се разберете един път за винаги като хората,ако запазите добрия тон на разговор ОК ако ли не не непишете повече такия глупости в форума.Започна да омразва на другите които четат постове с дразги,закани и заплахи....не говоря само за конкретния случай имаше и други подобни случки.Аиде да се даржиме като разумни хора,не като такия хванати от гората...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар