Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    PB 5976 BC написа:
    Airfan написа:
    Дидо, насреща съм когато и с каквото мога, знаеш!Иване, аз тва с амортисьорите от багажник го обмислях отдавна, но се чудих дали трябва да се натисне с ръка капака, за да заключи или заключва като го пуснеш просто. А?
    Жорка, все едно си затваряш багажника на Марийката ... почти никакво усилие не е нужно, когато искаш да го затваряш.Амортисьорите са от багажника на Браво и стана супер!
    Мисълта ми беше, че не искам да натискам с ръка капака, за да се затвори, тъй като има свойството да се огъва. Искам като го пусна от 5-6 см и с леко трясване да се затвори сам. Довечера ако минаваш пред нас, звънни ми да слезна да видя.
    ОК, Жоре!

Коментар

meril написа:
      Колеги да се съберем преди срещата на по-кафе,че искам да говоря с вас През седмицата когато Ви е удобно
      Добре, колежке да се съберем, нямаш проблеми!Колеги и за Вас се отнася, трябва да поговорим ...

Коментар

PB 5976 BC написа:
        meril написа:
        Колеги да се съберем преди срещата на по-кафе,че искам да говоря с вас През седмицата когато Ви е удобно
        Добре, колежке да се съберем, нямаш проблеми!Колеги и за Вас се отнася, трябва да поговорим ...
        Ох,колко на сериозно приемате абсолютно всичко.Направо се смея с глас в нас,като малките деца сте Работата е трагична,а на теб смешно!Модераторски екип на fiat-bg.org

Got nos?

Коментар

sUkI на какво точно се смееш!? Имаш ли представа за какво става дума,за да даваш определения,че сме като малките деца м?

Коментар

sUkI написа:
            PB 5976 BC написа:
            meril написа:
            Ох,колко на сериозно приемате абсолютно всичко.Направо се смея с глас в нас,като малките деца сте
            Кажи им го ве

Коментар

Нямам думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Хеййййй,колежката найстина трябва да говори с вас по една ВАЖНА тема!И стига глупости моля!п.р Дано е за това,което се сещам!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                  Хеййййй,колежката найстина трябва да говори с вас по една ВАЖНА тема!И стига глупости моля!п.р Дано е за това,което се сещам!
                  Да,за същото е.

Коментар

meril написа:
                    J T D написа:
                    Да,за същото е.
                    Ами дано да става въпрос за даренията в дома за изоставени деца,че никой не обръща внимание.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Става въпрос за това Четете внимателно!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Аз помолих за среща,няма да отнема на никой от времето.Тъкмо ще могат да обсъдят и нещата които ги вълнуват.Едно кафе време смятам,че не е кой знае какво за всеки един тук. Благодаря на колегите които ме подкрепиха и на тези,на които им беше смешно смятам,че най-малкото което могат да направят е да дойдат.

Коментар

J T D написа:
                          Става въпрос за това Четете внимателно!
                          Ами да така е и не е зле да обърнете повече внимание.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми кажете ден и час и да действаме
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

meril написа:
                              sUkI на какво точно се смееш!? Имаш ли представа за какво става дума,за да даваш определения,че сме като малките деца м?
                              1.А ВИЕ , имате ли въобще представа за какво говоря аз?МАЙ НЕ ?Следователно недейте да ми се нахвърляте като глутница вълци 2.Искам да попитам Модератора J T D и ще го помоля да ми отговори в темата,а не както винаги в скайп.Докога смята безсмислено да ми редактира постовете?Като последният ми пост? И , 3.Много добре се знае,че някои колеги(няма да визирам имена) гледат само да се мазнят и да гледат сеир.И ако става въпрос за децата,естествено,че ще е хубаво да се съберат повече пари за дарение.И лично не разбирам,защо ще се събираме поради простата причина,че всеки има глава на раменета и ако пожелае ще прати пари по банковата сметка!

Got nos?

Коментар

Веднага ти отговарям! Не става въпрос само за пари!

Коментар

Working...
                                X