Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а иначе ако се гледа колко хора ще се съберът аз си мисля че ниама да се стигне и до втората награда та камо ли до последната :D :D :D
    ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Tqnkata написа:
      Racer GT написа:
      Tqnkata написа:
      а томболата кога ще е че ще участвам
      Наградата ква е бре? Некой кака ако е да идем и аз да ге...
      е30-ка пригодена за дрифт....луда работа
      Дам е30-ката е по-добре пред каката.....макар че подръжката ще им е сходна....
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

здравейте колеги
        ФИЯТ ПАЛИО

Коментар

здрасти колега
          kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Следва продължение ......
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

ASL pls

Коментар

Airfan написа:
                ASL pls
                Аirfan, направи превод в ефир, че ми идва сложна тази абвеатура :P
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

рв3804сн да ште ги взема и двете даи ми ти номер да ти звуна да доида да ги взема.остроива ме.
                  jtd

Коментар

dobrujanetza написа:
                    Airfan написа:
                    ASL pls
                    В добрите чатърски времена, това беше втората реплика след "здрасти" и значи Age/Sex/Location PleaseЕдит: В превод - години/пол/местоживеене моля

Коментар

Airfan написа:
                      dobrujanetza написа:
                      Airfan написа:
                      ASL pls
                      В добрите чатърски времена, това беше втората реплика след "здрасти" и значи Age/Sex/Location PleaseЕдит: В превод - години/пол/местоживеене моля
                      а имаш ли пик?
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Здравейте коледи, в раздел тунинг пуснах тема (не сЪм сигорен, че мястото и е точно там)! Та бих искал да я погледнете и ако имате мнение по въпроса да пуснете едно коментарче. Ето и линк към тената http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8695МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

Коментар

Tqnkata написа:
                          Airfan написа:
                          dobrujanetza написа:
                          Airfan написа:
                          ASL pls
                          а имаш ли пик?
                          Не съм си сканирал още, но другата седмица ще го направя. Заливам се от смях вече.

Коментар

[/quote]Не съм си сканирал още, но другата седмица ще го направя. Заливам се от смях вече.[/quote]значи тогава ще ти дам и-маила да ми е пратиш а ти в коя зала си ?? еи тая мирка,тая мирка :D
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Не съм си сканирал още, но другата седмица ще го направя. Заливам се от смях вече.[/quote]значи тогава ще ти дам и-маила да ми е пратиш а ти в коя зала си ?? еи тая мирка,тая мирка :D[/quote]ще си дадеш ли скаипа да си пишем късно вечер :D:D:D

Коментар

sasho_izgrev написа:
                                Не съм си сканирал още, но другата седмица ще го направя. Заливам се от смях вече.
                                значи тогава ще ти дам и-маила да ми е пратиш а ти в коя зала си ?? еи тая мирка,тая мирка :D[/quote]ще си дадеш ли скаипа да си пишем късно вечер :D:D:D[/quote]зависи колко късно....

Коментар

Working...
                                X