Ванка, за една бройка да те отнеса бе момък, бива ли на средата на улицата да излизаш, че и да не гледаш за коли?А иначе батко ви е болен и ще ви лиша от присъствието ми и тази седмица. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Airfan написа:Ванка, за една бройка да те отнеса бе момък, бива ли на средата на улицата да излизаш, че и да не гледаш за коли?А иначе батко ви е болен и ще ви лиша от присъствието ми и тази седмица. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Коментар
-
J T D написа:PB 5976 BC написа:Аз предложих .... тъй като щяха да се събират от Пазарджик и можеше да ги навестим .... ама не ми обърнахте много голямо внимание!Няма значение карай .... свърши вече!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:J T D написа:PB 5976 BC написа:Аз предложих .... тъй като щяха да се събират от Пазарджик и можеше да ги навестим .... ама не ми обърнахте много голямо внимание!Няма значение карай .... свърши вече!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:PB 5976 BC написа:J T D написа:PB 5976 BC написа:Аз предложих .... тъй като щяха да се събират от Пазарджик и можеше да ги навестим .... ама не ми обърнахте много голямо внимание!Няма значение карай .... свърши вече!
Коментар
-
J T D написа:PB 5976 BC написа:J T D написа:PB 5976 BC написа:Аз предложих .... тъй като щяха да се събират от Пазарджик и можеше да ги навестим .... ама не ми обърнахте много голямо внимание!Няма значение карай .... свърши вече!
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Gold_Standart написа:абе хора няма ли някво много бьрзо Браво да се дрьпнем ей така чисто и просто?-=Fiat BRAVO 2.0 20V turbo=-
[/url]
Коментар
-
Gold_Standart написа:sUkI написа:Gold_Standart написа:абе хора няма ли някво много бьрзо Браво да се дрьпнем ей така чисто и просто?
Got nos?
Коментар
-
Airfan написа:Ванка, за една бройка да те отнеса бе момък, бива ли на средата на улицата да излизаш, че и да не гледаш за коли?А иначе батко ви е болен и ще ви лиша от присъствието ми и тази седмица. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Gold_Standart написа:аууу да казва колко кинти му е гонката а аз ще му кажа ПО 2!!!Няма проблемиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар