колеги и колешки неска праим пак кафенце в дарк саид в 8 и 30 ако иска колешката meril да заповяда ще сме трогнати от неиното присъствие
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги искам да Ви покажа единствените по рода си и за първи път в Пловдив ... а и сигурно и в цяла България ТУНИНГ спотове на Браво!Искам да благодаря за помоща на Съби и на Краси, за която съм много благодарен и ако не бяха те нямаше да стане работата.-Още веднъж от сърце много Ви благодаря колеги, радвам се, че познавам такива хора ....Ето и стоповете, може да ги погледнете на живо в неделя на срещата, която е все още от 18:00ч.
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Колеги искам да Ви покажа единствените по рода си и за първи път в Пловдив ... а и сигурно и в цяла България ТУНИНГ спотове на Браво!Искам да благодаря за помоща на Съби и на Краси, за която съм много благодарен и ако не бяха те нямаше да стане работата.-Още веднъж от сърце много Ви благодаря колеги, радвам се, че познавам такива хора ....Ето и стоповете, може да ги погледнете на живо в неделя на срещата, която е все още от 18:00ч.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sUkI написа:BUH написа:стоповете са 6+ а аз да тряя ли да показвам моите "уан ъв акаинт " стопове които също никаде ги немаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sUkI написа:Racer GT написа:sUkI написа:BUH написа:стоповете са 6+ а аз да тряя ли да показвам моите "уан ъв акаинт " стопове които също никаде ги немаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Racer GT написа:sUkI написа:Racer GT написа:sUkI написа:BUH написа:стоповете са 6+ а аз да тряя ли да показвам моите "уан ъв акаинт " стопове които също никаде ги нема
Got nos?
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Колеги да не забравите ..... аааааааааааааааа д ане забравитеееее срещатаааа ....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар