ванка я сложи една снимка да видим как са станали стоповете на бравока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
staik написа:Ейй готови ли са вече рацерските стопове :D После кажи и цената за проданFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tqnkata написа:Racer GT написа:Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Хахахаха Ванката луддд споко Ванка ние сме с тебеее.
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Tqnkata написа:Racer GT написа:Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Хахахаха Ванката луддд споко Ванка ние сме с тебеее.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Това със заспалото го знаем .... хахаххахаххаПросто нямаше нужда да го казваш ... хахаххахах..Как ще стане толкова рано ... чак и аз се чудя ... бре бре ... ама има напредък ..... после за сметка на сутрента че е станал рано неизлиза ... нещо кафенца аууу п* * * и м*тки (чакай да ги сложа тея звездички, че от както има нови ...... тука неможе да се напише нищо ..... особено ... опппп много се замечтах). Не излиза вече много му се спинка на човека .... та нищо чудно че е объркал!То хубаво, че си му дал път, че иначе ще каже "Тоя Сашо от Изгрев хем ме видя и що не ми да де път?" Щеше да те наскърби и тва е!Ама ние ще му простим, защото всеки ден от едно известно време става рано човечеца ...... напълно го разбирам .... ааааа пък камоли да е е гладен ..... Аааа това е друга тема .....Поздрави и лека (за тази които спЪт ... хахаххахаххахахха)
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Хааахахахха нали .... абе трябва да става смях бе .... хахаххахFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sUkI написа:Тази вечер викам едно кафе да направим?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар