аи да спретнем пак някво кафенце тия дни кво ще кажете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз съм "ЗА" . Днеска с Наката (черното пунто спортинг) бяхме до Асеновград за 35 лв ни измиха : седалки , тапицерия,под,таван, вътре и вънка за 35лв . И сега са все едно излзиат от завода в Торино :DКойто е навит ще го водим срещу едно кафенце/биричка :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
staik написа:Аз съм "ЗА" . Днеска с Наката (черното пунто спортинг) бяхме до Асеновград за 35 лв ни измиха : седалки , тапицерия,под,таван, вътре и вънка за 35лв . И сега са все едно излзиат от завода в Торино :DКойто е навит ще го водим срещу едно кафенце/биричка :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
здравеите колеги искам да ви попитам за един проблем зна4и жартиах си колата на пета след което запо4на да ми затиага хидравликата нещо като отворих капака си4ко бе6е олиато с хидравли4на те4ност и сега продалйава да ми прави този проблем затиага и като задарйа волана издава ниакав странен звук но като и дам газ волана се отпуска ниакои може ли да ми каже от какво може да се полу4ава това мерси предварителноето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
Racer GT написа:staik написа:Аз съм "ЗА" . Днеска с Наката (черното пунто спортинг) бяхме до Асеновград за 35 лв ни измиха : седалки , тапицерия,под,таван, вътре и вънка за 35лв . И сега са все едно излзиат от завода в Торино :DКойто е навит ще го водим срещу едно кафенце/биричка :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
sexa86 написа:здравеите колеги искам да ви попитам за един проблем зна4и жартиах си колата на пета след което запо4на да ми затиага хидравликата нещо като отворих капака си4ко бе6е олиато с хидравли4на те4ност и сега продалйава да ми прави този проблем затиага и като задарйа волана издава ниакав странен звук но като и дам газ волана се отпуска ниакои може ли да ми каже от какво може да се полу4ава това мерси предварителноFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:sexa86 написа:здравеите колеги искам да ви попитам за един проблем зна4и жартиах си колата на пета след което запо4на да ми затиага хидравликата нещо като отворих капака си4ко бе6е олиато с хидравли4на те4ност и сега продалйава да ми прави този проблем затиага и като задарйа волана издава ниакав странен звук но като и дам газ волана се отпуска ниакои може ли да ми каже от какво може да се полу4ава това мерси предварителноето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
sexa86 написа:Tqnkata написа:sexa86 написа:здравеите колеги искам да ви попитам за един проблем зна4и жартиах си колата на пета след което запо4на да ми затиага хидравликата нещо като отворих капака си4ко бе6е олиато с хидравли4на те4ност и сега продалйава да ми прави този проблем затиага и като задарйа волана издава ниакав странен звук но като и дам газ волана се отпуска ниакои може ли да ми каже от какво може да се полу4ава това мерси предварителноFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
staik написа:Racer GT написа:staik написа:Аз съм "ЗА" . Днеска с Наката (черното пунто спортинг) бяхме до Асеновград за 35 лв ни измиха : седалки , тапицерия,под,таван, вътре и вънка за 35лв . И сега са все едно излзиат от завода в Торино :DКойто е навит ще го водим срещу едно кафенце/биричка :Dwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
sasho_izgrev написа:ко стаа ве рейсари бахти вятара ще ми отвее фиатораFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар