Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аи да спретнем пак някво кафенце тия дни кво ще кажете
    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Аз съм "ЗА" . Днеска с Наката (черното пунто спортинг) бяхме до Асеновград за 35 лв ни измиха : седалки , тапицерия,под,таван, вътре и вънка за 35лв . И сега са все едно излзиат от завода в Торино :DКойто е навит ще го водим срещу едно кафенце/биричка :D
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
        Аз съм "ЗА" . Днеска с Наката (черното пунто спортинг) бяхме до Асеновград за 35 лв ни измиха : седалки , тапицерия,под,таван, вътре и вънка за 35лв . И сега са все едно излзиат от завода в Торино :DКойто е навит ще го водим срещу едно кафенце/биричка :D
        "ЗА" кафенцето...Навитак съм бе......като пружинка съм навит .... Черпя нема проблеми....Само малко инфо:отколко до колко бачкат и колко време трае целата процедура?
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

здравеите колеги искам да ви попитам за един проблем зна4и жартиах си колата на пета след което запо4на да ми затиага хидравликата нещо като отворих капака си4ко бе6е олиато с хидравли4на те4ност и сега продалйава да ми прави този проблем затиага и като задарйа волана издава ниакав странен звук но като и дам газ волана се отпуска ниакои може ли да ми каже от какво може да се полу4ава това мерси предварително
          ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Racer GT написа:
            staik написа:
            "ЗА" кафенцето...Навитак съм бе......като пружинка съм навит .... Черпя нема проблеми....Само малко инфо:отколко до колко бачкат и колко време трае целата процедура?
            мисля че от 8 до 8 Пък цялата процедура трае 3-4 часа , но съм супер доволен Ако искаш , като идем на кафе ще ти покажа - аз съм живата реклама :D (няма да казвам колко ми плащат за този вид реклама) Аз за кафе утре не мога , че с курса ще ходим на кръчма , тва не пречи да се видим в някое диско :D
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

sexa86 написа:
              здравеите колеги искам да ви попитам за един проблем зна4и жартиах си колата на пета след което запо4на да ми затиага хидравликата нещо като отворих капака си4ко бе6е олиато с хидравли4на те4ност и сега продалйава да ми прави този проблем затиага и като задарйа волана издава ниакав странен звук но като и дам газ волана се отпуска ниакои може ли да ми каже от какво може да се полу4ава това мерси предварително
              Колега Честито! Хидравлична Рейка!
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                аи да спретнем пак някво кафенце тия дни кво ще кажете
                само казвате къде и кога и няма да доида :D:D:D:D

Коментар

Tqnkata написа:
                  sexa86 написа:
                  въххххх ужас 4увал сам 4е е скапи4ка така ли е
                  ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sexa86 написа:
                    Tqnkata написа:
                    sexa86 написа:
                    въххххх ужас 4увал сам 4е е скапи4ка така ли е
                    Зависи от кой ще я вземеш.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Еее, да не видите нещо майна Кефа на чисто е голям нали?

Коментар

staik написа:
                        Racer GT написа:
                        staik написа:
                        мисля че от 8 до 8 Пък цялата процедура трае 3-4 часа , но съм супер доволен Ако искаш , като идем на кафе ще ти покажа - аз съм живата реклама :D (няма да казвам колко ми плащат за този вид реклама) Аз за кафе утре не мога , че с курса ще ходим на кръчма , тва не пречи да се видим в някое диско :D
                        Къде тва в Асеновград? Предполагам галакси на входа от Пловдив... Както и да е ако се навиете пишете ме и мен за Кафето!!!
                        with SGNote & HTC Wildfire 8G
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Airfan написа:
                          Еее, да не видите нещо майна Кефа на чисто е голям нали?
                          Мисля си че колата върви повече ,като е чиста. :D Голям кеф е верно
                          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

ко стаа ве рейсари бахти вятара ще ми отвее фиатора

Коментар

sasho_izgrev написа:
                              абе за тебе раота нема ли...?
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                абе за тебе раота нема ли...?
                                А за тебе Съби? Аз тъкмо свърших лекций.Пиши на лично скайпа

Got nos?

Коментар

Working...
                                X