Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Без мен в петък,ще пътувам

Коментар

Tqnkata написа:
      staik написа:
      Айде бе кога ще лочим кафе ?! Неделя дано съм свободен да се видим :D Привикал съм още един агент от моя курс с Марейка :D +1 в сектата може да сме
      викам петък да се сформираме
      ф петак ама кога щот аз няма да имам кола по някое време

Коментар

аз мойе даида зависи кога заштото сьм на работа до 10.30.ако е след 10.30.може да доида. javascript:emoticon(’’)
        jtd

Коментар

ми не знам утре ще пиша за вечерта ако някой иска да заповяда
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

к`во стаа пЪнчета

Коментар

Tqnkata написа:
              както вървят работите маи аз няма да мога да доида ама за неделя си остава нали ?

Коментар

sasho_izgrev написа:
                Tqnkata написа:
                както вървят работите маи аз няма да мога да доида ама за неделя си остава нали ?
                да то и аз няма да мога за тая вечер.Иначе за неделя както винаги...
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

да добре разбрах сичко е подяволите.чао до неделя 6.00.javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’) javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)
                  jtd

Коментар

Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                      Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате
                      Аз съм навитак бре.... Епа само тениски ли..нали бяхме говорили за белъо нещо.....
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                        Tqnkata написа:
                        Аз съм навитак бре.... Епа само тениски ли..нали бяхме говорили за белъо нещо.....
                        прашки дамски и мъжки модел с надпис фиат браво клуб и логото...
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                          Racer GT написа:
                          Tqnkata написа:
                          прашки дамски и мъжки модел с надпис фиат браво клуб и логото...
                          То хубаво дамските ама аз си падам класик такия прашки нема да ги бъде... :D нещо с крачоли немоим ли да напраиме...
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

За да има повече клиенти ви препоръчвам да не е Фиат Браво клуб, а да е Фиат клуб, така и аз бих си купил и не само...

Коментар

Airfan написа:
                              За да има повече клиенти ви препоръчвам да не е Фиат Браво клуб, а да е Фиат клуб, така и аз бих си купил и не само...
                              колегата е прав,пъко може да има на някои тениски Фиат клуб пък другите фиат браво

Коментар

Racer GT написа:
                                То хубаво дамските ама аз си падам класик такия прашки нема да ги бъде... :D нещо с крачоли немоим ли да напраиме...
                                Направо на наполеонки викам да се мятаме... Бройте ме и мен! Само се чудя защо е пак това делене - браво,брава,пунто-мунто... Не сме ли всички от ФФБ????ПП.Извинявайте,че ви пиша в темата.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X