и стига сте се хапали вече за тва гонене камо ли на талони нито един от двамата няма си даде колата на другия,тва не е американски филм ,да бъдем реалисти
Не бъди толкова сигурен....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
и стига сте се хапали вече за тва гонене камо ли на талони нито един от двамата няма си даде колата на другия,тва не е американски филм ,да бъдем реалисти
бух не бъди толкова сигорен само ако ми кажи че е сагласен за талони имам приятел нотариус взимам го с мен и веднага правим договора които падне остава талона аз сам луд запони го а и още по лошото е че имам много познати във всякав бранш които можиш да си преставиш дори и в тези за които не можиш
хахахаха ейййй щтракала е луддд.Щракалче аре баце да ги сложим с моето драгливо конче ве на планинско.Ама на парички нещо по реално не коли и щуротии?
с кое драгливо конче?!
неговото кое....то не е конче ами катърче... sasho_izgrev абе свиркай бе ако не се бех обарнал и немаше те вида... :D
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
не съм с колата пак немога да викам по улиците :D:D:D не че немога ама ...........
Абе викай дреме ти....
Коментар